pátek 24. srpna 2018

Atmos d31p

Atmos d31p

Kotel D31P neumožňuje topit kusovým dřevem. Parduotuvėje Geras katilas granuliniai geri katilai Atmos su akcija! D21P s hořákem na pelety Atmos A25.


Atmos d31p

Kuras – malkos, medienos granulės Ø-8mm. Randamentul cazanului: kW. Combined wood gasification boilers with pellet burning. Odpopelňovací zařízení bez přídavného popelníku pro kotle D25P, D31P. Constructed for burning pellets.


Granulių degiklį ir konvejerį galima įmontuoti iš dešinės arba kairės pusės. Apatinėje katilo dalyje yra didelė peleninė. Viršutinėje dalyje yra vamzdiniai šilumokaičiai su turbuliatoriais.


Atmos d31p

Degiklis ir konvejeris veikia automatiškai, jų veikimą reguliuoja. Používané horáky na pelety pre kotly D31P , D30P, D40P, D50P. Jsou konstruovány pro dokonalé spalování pelet, tak že do levé či pravé strany kotle, podle potřeby zákazníka, je zabudován hořák na pelety, který si plně automaticky, za pomocí šnekového dopravníku odebírá pelety ze zásobníku. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus.


ATMOS A- výkon - kW. Velkou výhodou kotlů na pelety Atmos je i to, že v případě, že vyjmeme z kotle hořák a nahradíme jej víkem, je možné v nich pro případ nouze topit i dřevem. Díky těmto vlastnostem jsou tyto kotle stejně komfortní, co se týče obsluhy a užitných vlastností tak jako topení plynem, propan butanem či LTO. Aprašymas: Katilai yra suprojektuoti iš suvirintų plieno lakštų ir turi didelę degimo kamer.


ODPOPELŇOVACÍ ZAŘÍZENÍ pro kotle D25P, D31P - bez přídavného popelníku AUTOMATICKÉ ODPOPELNĚNÍ Jako přslušenství ke každému kotli na pelety DxxP, který byl vyroben po 1. Výhodou hořáku je automatické zapalování paliva pomocí žhavící spirály, které zajišťují komfort topení a minimální obsluhu. Telo kotla je zvarjeno iz kotlovske pločevine z debelino 3-mm. Sestavljen je iz zgorevalne komore, ki je v zgornjem delu opremljena s trosmernim izmenjevalnikom z vstavljenimi dimnimi tubolatorji, ki povečujejo učinkovitost. V spodnjem delu kotla je velik prostor za pepel. Galima katilo komplektacija ir su ECO P degikliu.


Obchodní podmínky O nás Kontakt Přihlášen í Registrace. Kotle na uhlí a brikety. Příslušenství ke kotlům na pelety. Komplektas katilo perdarymui į granulinį-. Dėmesio Mūsų tinklapyje naudojami slapukai Jūsų nustatymų įsiminimui ir registracijai.


Atmos d31p

Slapukų priėmimą galima išjungti per naršyklės parametrus, tačiau tuomet gali neveikti svarbios tinklapio funkcijos. Tęsiant naršymą sutinkama su slapukų naudojimu. Těleso kotlů je vyrobeno jako svařenec z ocelových plechů o síle - mm.


Tai tapo įmanoma pasikeitus politinei sistemai Čekijos Respublikoje. Atmos D25P su degikliu ir konvejeriu-. Degiklis, granulių bunkeris ir padavimo mechanizmas neįeina į standartinę katilo komplektaciją klasės granulinis katilasDegiklis,.


Centrala termica Atmos magazine, preturi, oferte.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky