pátek 31. srpna 2018

Hořák na pb 2kg

Plynový hořák na propan butan bez hadice je určen pro nahřívání, opalování a další druhy ohřevu (např. ohřev asfaltovaných pásů IPA apod.). Použití je určeno na propan-butan s přisáváním primárního vz. Obsahuje: 3x pájecí hořák MEVA, opalovací hořák , rukojeť, klíč, odtlačovací ventil na pb lahev 2kg , pájecí kladívko, 7m hadice. Hořák PB 55mm 3M hadice,850mm,35kW.


PB - náplň 2kg - Topení Propan-butan. Ruční plynové hořáky pro opalování.

R-Spekt Termo taška na 2kg pb láhev. Termo taška R-SPEKT na 2kg PB láhev spolehlivě udržuje teplotu obsaženého plynu uvnitř láhve. Povrch všech základních materiálů je zcela omyvatelný a dno je navíc vyrobeno z velmi odolného PVC materiá. Plynový gril na dovolenou i na zahradu Dnes už griluje prakticky každý.


Pořádná grilovačka, ať už doma na terase, na zahradě nebo třeba na. Stavební práce v zimě a vytápění staveb I když zima již pomalu předává vládu jaru, na stavbách to ještě není nijak výrazně znát. R-spekt Termo taška na 2kg PB láhev.


Skladem - do dnů 9Kč bez DPH. Lze připojit k 2kg LPG lahvi p.

Hořáky na propan-butan jsou určeny pro izolatérské a asfaltérské práce ve. Rothenberger - hořák na PB 6mm - hadice 5m. Nabízíme i náhradní díly jako manometry, těsnění, redukce, vstupní matice atd. PROPAN - BUTAN lahev tlakova 2kg najdete a porovnáte na Srovnanicen.


Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. K nahřívání a vypalovaní jsou nejlepší hořáky na PB. K pokládání vrstvy na střechu bude nejlepší plynový hořák na lepenku.


Podobně pro vypalování a hubení plevele. MEVA propan-butanová pájecí. Výkonný hořák o průměru mm. Plotýnka široká 1mm unese i větší hrnec, aniž by se ohýbala.


There is another video where in the first part you will see a slight upgrade of the burner and anyone who does not care can start production of the forge from 2:04. So sit back and enjoy the video. Regulátor tlaku 30m Bar. PB hořák o průměru mm, výkon kW, ideální pro pokrývačské a asfaltovací prá.


Určeno pro opalování nátěrů a ba. Jěště pro upřesnění - u hořáku na PB byl před hadicí umístěn asi redukční ventil (vypadalo to jako talíř a mělo to vstup a výstup).

Pro zobrazení informací je nutné být přihlášený. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Upozornění : pro provoz na přídavnou kg bombu je nutné mít nebo si zakoupit v prodejně na PB -regulátor PB Návod na připojení kg pb. Prodávám ks prázdných lahví na Propan-Butan ( pb bomba kg náplň) s uzávěrem.


Lahve lze vyměnit za plné na čerpacích stanicích. Osobní odběr Damnice, nebo možnost dovézt po dohodě Třebíčsko, Znojemsko, Brněnsko, Břeclavsko, Hodonínsko.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky