úterý 14. srpna 2018

Plynový chromatograf agilent

Plynový chromatograf agilent

Agilent Chromatography and Mass Spec. Displej zobrazuje informace o právě probíhající analýze, sekvenci, nastavených podmínkách a stavu přístroje. This increases your opportunities to select the most appropriate column for your needs.


Plynový chromatograf agilent

Pro hledání použijte český nebo anglický název produktu, kód produktu nebo CAS. From routine analysis to cutting-edge research, the InfinityLab LC Series offers the broadest portfolio of HPLC and UHPLC solutions for any application and. Po zadání dotazu můžete výsledek upřesnit filtrem kategorií. Abychom dosáhli co nejlepších chromatografických výsledků, budeme v tomto webináři diskutovat, jak správně nastavit plynový chromatograf ještě předtím, než je do něj nastříknut vzorek. Těmito analyzátory lze analyzovat energetické plyny, vzdušniny, skládkové plyny, směsi lehkých uhlovodíků (do butanů) a škodliviny v ovzduší.


Unikátny plynový chromatograf s viacerými kolónami, ktorý umožňuje kompletnú kvalitatívnu a kvantitatívnu analýzu petrochemických prúdov, ako aj hotových palív vrátane kyslíkatých zlúčenín. Ramanův spektrometr a mikroskop DXR. Jedná se o spektra vonných látek, která jsou charakteristická pro určitý druh ovoce (aromatické aldehydy- např. benzaldehyd). Nevíme do které odpisové skupiny uvedené zařízení zařadit.


Plynový chromatograf agilent

Nástroje pro měření a kontrolu průtoku, hladiny, tlaku nebo jiných proměnných charakteristik kapalin nebo plynů - odpisová skupina. Pro stanovení molární hmotnosti a indexů polydisperzity. RRLC is excellent for very fast and effective analyses.


Domníváme se, že by se mohlo jednat o CZ CPA 26. Plynový chromatograf s hmotnostním spektrometrem Plynový chromatograf s hmotnostně spektrometrickým detektorem k analýze složek paliv, identifikaci látek v lehkých a středně vroucích ropných produktech a dalších organických matricích. Compared with traditional HPLC Rapid resolution LC provides the same standard of resolution and reproducibility, but the consumption of solvents is significantly lower and the elution times are much shorter.


Centrum UniCRE a zejména jeho středisko analytické chemie je vybaveno celou řadou špičkových přístrojů z oblasti separačních meto molekulové spektrometrie, elementární analýzy, elektrochemické analýzy, hmotnostně spektrometrické analýzy, analýzy paliv apod. Learn more about the different separation techniques and the chromatography solutions that Thermo Fisher Scientific offers. Chromatography not only separates out your target molecule, it concentrates it and offers a variety of downstream applications as a result. We use cookies to ensure that we give you the best experience on our website.


Slouží k identifikaci a kvantifikaci PAH a PCB z různých matricí, především pak z půd. Součástí dodávky je instalace detektoru, jeho napojení na uvedená zařízení, zajištění oboustranné a bezchybné komunikace všech prvků v sestavě. If you continue to use this site we will assume that you are happy with it.


Plynový chromatograf agilent

Dostatečná délka kolony pomáhá k separacím látek s blízkým bodem varu. Tento plynový chromatograf slouží na našem ústavu k analýzám sirných sloučenin v plynných palivech (zemní plyn, methan, zkapalněné uhlovodíkové plyny). Je vybaven kapilární kolonou Rtx-z korozi odolné oceli o rozměrech: m, mm a µm.


Súčasťou dodávky je aj inštalácia predmetu zákazky v mi~tc dodan1a, uvedenie do prevádzk-y, funkčného odskúšania. Systém umožnuje práci při velkých průtocích v preparativním modu i práci při malých průtocích v analytickém modu. Pro analýzu plynů je používáno několik plynových chromatografů, které jsou rozdílnými konfiguracemi přizpůsobeny pro různé typy plynných vzorků.


Equipment and Supplies To The Science Community. Preparativní kapalinový chromatograf , v provedení s binárním vysokotlakým gradientem, který umožňuje separaci, detekci a automatizovaný sběr jednotlivých komponent ve vzorku. Využití plynové chromatografie ke studiu permeace toxických látek bariérovými materiály. We offer a huge variety of bonded phases for small molecule separations and our ZORBAX HPLC column range is an established industry leader. Choose with confidence.


Easily and confidently identify the correct columns, sample preparation products, and supplies for all your chromatographic needs.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky