úterý 14. srpna 2018

Plynový sporák na propan butan bazar

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Plynový sporák MORA s elektrickou troubou, po původním majiteli bytu, plně funkční, v dobrém stavu. Pouze mírně odřený rožek na poklopu desky (nemá vůbec vliv na funkčnost). Trouba má zabudovaný ventilátor (viz. foto).


Po konzultaci s plynařem možno přepojit také na propan butan.

Predám plynový sporák zn. Mora s elektrickou rúrou vhodný na chatu, do garáže k zabíjačke a pod. Dýzi v sporáku sú na zemný plyn, na propán-bután dodám tiež.


Sporák je plne funkčný. Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


V naší nabídce naleznete plynové a kombinované volně stojící sporáky v provedení na propan butan.

Všechny sporáky nabízíme v několika barevných provedeních a rovněž v různých šířkách. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. MEVA (mevar camp) obsahuje vařič, originální krabici od dvouplotýnkového propan butanového vařiče Meva. Stav je nálezový u vařiče nemohu ověřit funkčnost! Osobní odběr Kyjov, případně pošta možná při platbě převodem za 15- nebo zásilkov. Topení na propan butan calorifer.


Inzerát byl odebran z oblíbených. Symbolem TOP jsou označeny nabídky, které si uživatelé zaplacením zvýhodnili. Kúpim na plynový sporák Mora 2- propan - butan ks prešľahávacie trubice,.


Darujem za odvoz zachovaly plynovy sporak kombinovany s rurou na plyn. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Porovnání cen plynovy sporak na propan butan bazar , srovnání cen plynovy sporak na propan butan bazar na portálu HLEDEJCENY. Popis: Z důvodu přechodu z plynu na elektřinu prodám zaplombovaný regulátor tlaku plynu pro plynový sporák na propan butan včetně hadice.


Celo- plynový sporák Mora 26 zemný plyn.

Nastavitelná teplota trouby v rozsahu - 2C. Prodám kombinovaný sporák Mora 8s víkem. Hřeje nahoře i dole, ventilátor i ovládání je funkční. Nový,kompletní,nikdy použitý plynový sporák Mora 197.


Dům a zahrada - Plynový sporak bazar. Plynový na propan butan , rozmery: 6x 5x 2mm, výkon: kW Hĺbka nerezovej vane je 1mm ! Plynový vařič kempingový BUTAN , CATTARA Outdoorový vařič na propan - butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu apod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky