pondělí 27. srpna 2018

Mandik anemostaty

Vyúsť s vířivým výtokem vzduchu s pevnými lamelami VVPM. Whirling air outflow outlet with fixed profiled blades VVPM-E. Plenum box has option to be equipped with regulating flap and perforated air. V nabídce máme také anemostat pohledový.


Novovent - Harmann - Nordmann - Halton - Helios - Mandik - Midea. Distribuce přiváděného vzduchu je zajištěna VZT potrubím přes vířivé anemostaty fy Mandík. Odvod vzduchu je zajištěn štěrbinou v pohledu a vyústkami. MANDÍK , KOVONA, ROX a některé typy TROGES. Výtokové plochy anemostatu jsou z pevných profilových lamel, jejichž kruhová konstrukce zaručuje při přivádění vzduchu rovnoměrné proudění do všech směrů.


Jde o koncový vzduchotechnický element pro distribuci vzduchu umožňující optimální usměrnění výtokového proudění vzhledem k potřebám klimatizovaných nebo větraných prostorů. Air regulation technologies. Supplementary HVAC elements.


Variable air flow regulator RPM-LV 14. Kvalitním zpracováním, moderním designem, hlavně ale skvělou funkčností se hodí do komerčních i obytných prostor. Samozřejmostí je jednoduchá montáž do omítky pomocí šroubů nebo kovových úchytů. DVCM – Perforated air diffuser for air supply or air exhaust, with excellent out-look when installing into suspended ceiling with square gypsum sound attenuating cassettes. Vířivým výstupem vzduchu je zajištěno jeho intenzivní promíchání se stávajícím vzduchem.


VAPM-L – Vířivý anemostat s pevnými lamelami lineární je koncový vzduchotechnický element pro distribuci vzduchu. Instalují se u podlahy v blízkosti předpokládaného pobytu osob. VASM Vírivý anemostat s nastaviteľnými lamelami. VASM – Vírivý anemostat s nastaviteľnými lamelami je koncový vzduchotechnický element pre distribúciu veľkého množstva vzduchu s veľkou teplotnou diferenciou.


VAPM Vírivý anemostat s pevnými lamelami. HELIOS-plynové teplovzdušné agregáty MONZUN-tmavé ply. VAPM-L – Vírivý anemostat s pevnými lamelami lineárny je koncový vzduchotechnický element pre distribúciu vzduchu. VAPM – L Vírivý anemostat s pevnými lamelami.


Die lufttechnischen Klimageräte MANDIK der Reihe M. U výrobků Mandík lze případě potřeby nahradit standartní tepelnou pojistku s. Mandík , z toho 1x s chlazením pro výdejnu jídel. Nové Zámky - Veľkoobcho. The outflow surfaces of the anemostats are made of rigid profiled blades. Vířivé anemostaty DFR-U jsou určeny pro přívod i odvod vzduchu v restauracích, školách, obchodních centrech apod.


Souhlasím se zpracováním svých osobních údajů v souladu s pravidly ochrany osobních údajů společnosti TROX. Anemostaty DFR-U jsou vyrobeny z hliníkových profilů. These technical conditions state a row of the manufactured sizes and models of ceiling-,lamella- and square-type anemostat diffuser (further only anemostat) ALCM 25300. Výroba a predaj - infražiariče, teplovzdušné agregáty, nosiče trakčných batérií, oceľové konštrukcie, vzduchotechnika. Používají se v místnostech s výškou cca - 5m a jsou vhodné pro přívod i odvod vzduchu.


Boxy pre anemostaty alebo tiež pretlakové komory, inak povedané plenum boxy, sú doporučeným príslušenstvom distribučných elementov ako sú anemostaty , difúzory, dýzy, atď. A používajú sa pre prívod aj odvod vzduchu. Pretlakové komory s difúzory upravujú tlakové straty, znižujú hladinu hluku, vyvažujú vetracie systémy a. Požární klapka FDMC je uzávěr v potrubním rozvodu vzduchotechnického zařízení, který zabraňuje šíření požáru a zplodin z hoření z jednoho požárního úseku do druhého uzavřením vzduchovodu v místech osazení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky