pátek 31. srpna 2018

Balíček smart skylink

Balíček smart skylink

Umíte si vše vždy spočítat a vybrat nejlepší variantu pro váš rodinný rozpočet? Pak je pro vás balíček SMART optimální řešení. Přeborníci v trpělivosti vyškolení svými.


Balíček smart skylink

Viete si všetko vždy spočítať a vybrať najlepší variant pre váš rodinný rozpočet? Majstri v trpezlivosti vyškolení svojimi. Už vám neutečie žiadny obľúbený program! Nejkvalitnější satelitní televize s velkým výběrem programů od 199Kč, dodáváme vše potřebné pro příjem po celé ČR. Tajomná, uhrančivá atmosféra, záludné medziľudské vzťahy, pútavá detektívna zápletka.


Ak máte chuť na poriadnu dávku napätia, poďte s nami sledovať sedemdielny seriál Zmijovisko. Séria rozpráva o skupine priateľov z vysokej školy, ktorí sa po rokoch stretnú na letnej. Skylink predstavuje nový seriál Zmijovisko. Na svoje si prídu všetci priaznivci kvalitnej zábavy, ktorí túžia po širšom výbere.


Balíček smart skylink

Díky ní můžete sledovat TV živě nebo až dní zpětně na zařízeních! Den Země ve videoknihovně National Geographic. Pro všechny milovníky dokumentů máme skvělou zprávu! Kromě základních balíčků si můžete vybrat také z doplňkových balíčků s prémiovým obsahem.


Zpětné shlédnutí až dní dozadu. Jaké programy bude obsahovat? Jeho cena je 2Kč (eur) měsíčně a bude obsahovat celkem 32. Balíček SMART - programů.


Panthouse 1HD a Reality Kings ne. Nový tarif se bude jmenovat Smart. Od března bude tento balíček provozovatel poskytovat za 2Kč měsíčně (doposud 2Kč měsíčně), resp. Povedzme, že si vyberiete balíček Smart. V rámci promo vysílání bude dostupný všem zákazníkům.


NOVA Sport kterou do této doby DIGI CZ nabízela v základním balíčku v SD kvalitě, je teď nově také v HD. HD kvalitě v rámci programového balíčku Smart. Celkem tento balíček nabízí čtyři desítky programů. Navíc mu odpadne placení servisního poplatku. Jak jsme vás již informovali, od 1. Profesionální instalace satelitu a veškeré vybavení pouze za Kč.


Vy si len dokúpite vami vybratý balíček. Napríklad smart balíček za € mesačne. Nestihli ste svoj obľúbený program?


Operátor navýšení obhajuje přidáním nových HD programů a zavedením sedmidenního internetového archivu plus videotéky. I v tomto případě mohou klienti od smlouvy odstoupit bez pokuty. Neomezený datový limit je dostupný pro více než milionu domácností po celé ČR.


Balíček smart skylink

Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Free Shipping Available. Smart měl stálou cenu po celé tři roky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky