středa 15. srpna 2018

Halibut pelety coppens 20 kg

Specially designed with high quality ingredients, fish and blood products. These giant pellets attract the big fish. Packed with attractants like fish meal, fish oil and solubles. Often Referred to as Halibut Pellets. COPPENS PREMIUM SELECTKRMNÉ HALIBUT PELETY BEZ DÍRKY.


Oproti sójovým a kukuričným kockám sú tieto vyrobené z kvalitnej pravej rybej múčky, rybieho tuku a palmového oleja, ktoré môžete využiť na samotné chytanie, ako aj krmenie.

Vlastní inzeráty mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé! Mivardi Rapid Multi Mix kg. Balene po 1kg alebo 20kg pri. Original pelety Holandskej firmy coppens pelety su cervenej farby maju dierku su vhodne jak na chytanie.


Coppens - přední evropský výrobce pelet! Halibut Base jsou krmné pelety , které jsou vyrobeny z velmi kvalitních surovin s vysokým obsahem rybí moučky, čistého rybího oleje a výživných proteinů. Mají klasický vzhled a přirozené složení.


Jsou velmi účinné při lovu kaprů a sumců.

Složení: Originální receptura nizozemskéh. Po namočení mají lepivý efekt - do feeder. ZNAČKOVÉ PELETY OD PŘEDNÍHO EVROPSKÉHO VÝROBCE! CENA PELLET BEZ DÍRY HALIBUT JE PRO 20KG 16MM.


Proto jsou dostupné v různých velikostech,aby vyhovovaly jakémukoliv způsobu rybaření. Tyto pelety se staly hitem díky své vysoké účinnosti a schopnosti lákat i ty největší ryby. Je vhodné je použít i do PVA sáčku pro zatraktivnění samotné návnady na háčku. Mixed does not contain 2mm, 14mm or 20mm These Halibut sinking pellets are water stable containing ingredients such as marine fish meal, refined fish oil and blood products.


The combination of these ingredients makes this feed extremely attractive for all freshwater fish. Sleva při odběru celého kg pytle! Raven Fishing Brno - rybářské potřeby pro každého rybáře! Eshop funguje i nadále bez omezení.


Halibut pelety s dírkou na bázi rybích mouček Vám zaručí skvělé úlovky. Jsou vhodné na vnadění, ale také na samostatné chytání na vlas. U nás máte 1 jistotu, že vždy koupíte čerstvé pelety. Prvotřídní halibutí nuggety s centrálním otvorem, který usnadňuje jejich nastražení.


Osvědčily se jak na našich vodách, tak i na Ebru či Pádu při lovu kaprů a sumců. Black Halibut - mm kg.

Ponúkam na predaj kvalitné halibut pelety. Pelety Premium select - mm kg. Obsah základních živin NL (bílkovin), tuku, vlákniny. Poměr aminokyselin je velmi blízký rybímu masu!


Charakteristika: Krmné pelety nemají středovou dírku! Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Priemer 20mm bez dierky. Free Shipping Available.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky