středa 15. srpna 2018

Prodam skaldino

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Je v podstatě nové, u nás nošené jen párkrát. Osobni předání v Brně, Zlíně.


Neustále pracujeme na tom, aby byly naše služby lepší a lepší. Budeme rádi, když nám dáte vědět, jak se vám Sbazar líbí a co bychom mohli ještě vyladit. V případě zájmu pište na filipova. Vhodna pro deti od narozeni 3. Prodam cervenou Manducu, ergonomicke nositko. Tento článok som napísala pre švagrinú, ktorá chcela svoju dcérku baliť do látkových plienok.


Vám může ukázat jiné poštovné, na vyúčtovací faktuře bude vždy přičteno poštovné PPL 10- Kč,. Je šitý naší babičkou ze starších látek, byl už používaný, ale je stále v pořádku. Brno, Zlín, Třinecko, nebo plus doprava.


Projděte si inzeráty prodam ergonomicke nositko na inzertním serveru AVÍZO. Prodám kapsář za postel 70x180. Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. K zajištění správného fungování webu používáme cookies v souladu se Zásadami pro používání cookies na serveru AVÍZO. Delka 2m, sirka 74cm Barvy krasne, satek jiz neni v obchodech k dostani.


Součástí nosici vsadka s kapuckou a krytkou na krk. Cena je vcetne postovneho. Kabát jsem měla asi 3x na sobě, vsadka nepoužívaná. Na rameni malá odřeninka(viz foto), jinak naprosto v pořádku. Fotka s vsadkou použita z webu výrobce.


Inzerát CABOO carrier nosítko z biobavlny zachovalé. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Dobrý den, mám na prodej klasický šátek na nošení miminek a dětí. Neutrální barvy, která se hodí ke všemu. Délka je skoro metrů, bavlněná pevná látka, velmi příjemná na dotek, bez poškození, v po.


Nadherne latkove rostouci nositko Madame Googoo. Skvele pro tatinky:-) nositko ma kapuci s jisticimi pasky. Průmyslová čerpadla jsou určena pro použití ve všech odvětvích průmyslové výroby.


Vyberte si z naší nabídky. Jedná se o různé druhy a typy čerpadel pro čerpání kapal. Dvoustupňový, přímočinný, pružinou řízený regulátor , s příznivými zástavbovými rozměry.


Jsou určeny především pro plynofikaci rodinných d. Nosítko je skvělé, řekla bych, že je stejně dobré jako Manduca nebo Beco a lepší než Skaldino (všechny vlastním a mohu tedy porovnat v terénu). Delší doba dodání by mi nevadila, kdyby byla vysvětlená nebo rovnou od začátku na rovinu uvedená. Nosnost u Manducy je orientační. Petite Panda, Skaldino , atp. Ahoj holky, blíží se jaro a začnu zase nosit.


Nenosím nějak často, ale občas nákup, či kratší cesta. Malé budou skoro dva roky a já mám akorát Manducu. Tak se ptám jestli pohodlím pro nás obě vyjde stejně Manduca s tou vsadkou na prodloužení u nožiček, nebo jestli je lepší zainvestovat do Tuly Todler.


Je sice hodně drahá, ale říkám si že ji určitě za půlku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky