pondělí 20. srpna 2018

Hadice výfuku klimatizace

Hadice výfuku klimatizace

Délka (maximální) 150cm. Barva hadice se může lišit od béžové k šedé. Nedoporučujeme prodlužovat vedení nástavci a dalšími díly. Výfuk Klimatizace by měl mít co nejkratší vedení. Adapter hadice klimatizace ECG pro montáž do pootevřeného okna pomocí žaluzie.


Hadice výfuku klimatizace

ECG MK1MK1MK1MK124. Hadice na vytápění velkoprostorových hal. Na jiné průměry hadic nebyl adaptér zatím testován.


Místo ekologicky náročného a hlučného kompresoru ochlazuje hlavně ledem, ledovacími bloky a vodou. Ochlazuje méně, zato šetrněji. Obejde se bez hadice , je tichá a úsporná. Natahovací hadice pro odvod teplého vzduchu o průměru 1mm, délka až. Instalace mobilní klimatizace je poměrně jednoduchá, jedinou komplikací je umístění už zmíněné.


Nejlepší je proto okno utěsnit speciálním těsněním pro klimatizace , které se nasadí na okenní rámy a do kterého se umístí hadice (nebo 2). Okenní těsnění se jednoduše lepí na rámy a zapíná se zipem. Pryžové hadice pro autoklimatizace jsou dodávány se speciálními koncovkami, vyrobenými z hliníku nebo oceli.


Přípojka koncovky může být velmi specifická s ohledem na typ spoje a těsnění, tvar trubkové části koncovky, odpovídající pouze danému typu vozidla. Klimatizace disponuje časovačem a možností naprogramování automatického zapnutí a vypnutí v požadovanou dobu. Pro lepší manipulaci je klimatizace vybavena kolečky.


V příslušenství najdete dálkové ovládání, přechodky, odvodní hadice a lištu do okna. Hmotnost celé klimatizace je kg. Kdežto tady to funguje tak, že je celý okruh vstupu a výstupu vzduchu oddělený od místnosti. Mobilní klimatizace čerpá vzduch z ostatních místností v domě, výduch klimatizace se pouští do vnějšího prostředí. Tato jednotka je pečlivě odhlučněná, takže v místnosti ruší jen minimálně,“ vysvětluje Petr Hruban, který prodává i tyto typy.


Voda musí být vždy doplněna, jakmile hladina vody v nádrži klesne na minimum. Voda se postupně odpařuje, a tím dochází ke zvlhčování vzduchu. Mobilní odpařovací klimatizace nepoužívá venkovní jednotku nebo odvod teplého vzduchu z místnosti jako běžná klimatizace.


Hadice výfuku klimatizace

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Zaměřili jsme se na mobilní, nástěnné i okenní modely. Přinášíme také rady a tipy, jak vybrat klimatizaci. Dnešní klimatizace pracují v podstatě na známém principu jako tepelná čerpadla, svou konstrukcí umožňují i účinné topení.


Při výběru vhodné klimatizace je tedy dobré zvážit, kde budete klimatizaci používat a hlavně jak často ji budete používat. Pokud hledáte klimatizaci do obývacího pokoje a budete ji používat. Použité a nové autodíly od více prodejců.


Hadice výfuku klimatizace

Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky