středa 29. srpna 2018

Rekuperační jednotka pro jednu místnost

Jednotky jsou vhodné pro snížení vlhkosti a hladiny COve větrané místnosti. Decentrální rekuperační jednotka větrá a zároveň zachytává teplo, které s větraným vzduchem odchází ven. S rekuperační jednotkou tedy větráte bez energetických ztrát. Montáž celého zařízení je díky absenci rozvodů velmi snadná.


Pomohou vám v boji proti plísni na zdech, zmírní vlhkost v koupelně a nebude vás už trápit těžký a vydýchaný vzduch.

Veškerý obsah těchto webových stránek, včetně fotografií, textů, filmů, ikon, grafiky a ostatních prvků je chráněn zákonem o autorství. Návod na instalaci a obsluhu - - 1. Jednotka se hodí tam, kde není prostor pro vzduchovody. Pasivní domy se vyznačují skvělými tepelněizolačními vlastnostmi, kterých se dosahuje účinným zateplením a dokonalým utěsněním obálky budovy. Lokální rekuperační jednotky ušetří náklady zejména za cenu potrubí pro rovod vzduchu a za jeho montáž.


Kromě toho získáte ještě další výhody: Úspora místa – zatímco rozvody vzduchu od centrálních jednotek i samotné jednotky zabírají značnou část prostoru v objektu, lokální rekuperační jednotky nepotřebují téměř žádný prostor. Výhoda lokální rekuperační jednotky je jednoznačně v jednoduchosti instalace, neboť odpadají veškeré vzduchotechnické rozvody, protože jde většinou o jednotky umístěné přímo v obvodové zdi objektu.

Někdy je též používaný méně přesný název rekuperační jednotka pro jednu místnost nebo jednopokojová rekuperační jednotka. V každé místnosti s venkovní zdí, kterou chcete větrat, je potřeba mít až reverzibilní. Zařízení může být kompletně instalováno na vnější stěně a jeho vlastnosti jej činí obzvláště vhodným jak pro rekonstruované, tak i zcela nové nemovitosti.


Jestliže řešíte, jak efektivně větrat ložnici, kuchyň, koupelnu, špajz, šatnu a podobné malé prostory, ideální je pro vás lokální rekuperační jednotka. Stejně jako v případech výše se rekuperátor vzduchu jednoduše nainstaluje v požadované místnosti bez. Rekuperace pro jednu místnost a malé prostory. Větrací jednotka SEVi 160L (Light) má na rozdíl od SEVi 1Standard speciální nerezový venkovní kryt, který umožňuje její instalaci na objekty se slabým zdivem. Decentrální a lokální větrací systém bez centrálních rozvodů s rekuperací až.


Split klimatizace se až na některé typy klimatizací Sinclair prodávají jako set. Ideální řešení pro ložnice, obýváky, dětské pokoje, chodby, schodiště a podobné. Nástěnný ovladací panel je přehledný a snadno ovladatelný. Zajímavý je vysoký výkon celé. Pro tloušťku stěny do 2mm, od 2mm do 5mm je určeno prodloužení EXT100.


Přepínání mezi provozním a zvýšeným výkonem je možné pomocí ručního přepínače nebo hygrostatu v závislosti na nastaveném stupni relativní vlhkosti vzduchu snímané v prostoru. SmartFan lze instalovat do novostaveb, ale vhodná je i pro rekonstrukce. Díky tichému chodu ji lze umístit do obývacího pokoje, kuchyně, koupelny i ložnice.

Pro dosažení stoprocentní účinnosti doporučujeme instalaci alespoň dvou jednotek s jejich vzájemným střídavým provozem. EasyAir je unikátní v tom, že je vybaven rotačním výměníkem tepla, což zaručuje velmi stabilní učinnost rekuperace tepla. Je vybaven dvěma ventilátory pro přívod a odvod vzduchu. Zajišťuje tak stálý rovnotlak v mistnosti. Nikdy podtlak nebo přetlak.


REC Smart malá větrací jednotka s rekuperací tepla. Dostupnost Doručení 2-prac. Upřesnit výběr Skladem Cena s dopravou Filtrovat.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky