čtvrtek 7. listopadu 2019

Elektrická pumpa do auta

Je určená na nafukovanie a vyfukovanie vzduchu z rôznych predmetov, napríklad lôpt, matracov, nafukovacích vankú. Elektrický obědník do auta. Můžete si jednoduše dopřát teplé jídlo, i když budete daleko od domova. Obědník stačí připojit do zapalovače v autě.


Je vybaven rukojetí, čtyřmi uzavíracími prvky na víku, otvorem pro odvod páry a přihrádkou na. Lehká elektrická pumpa , která je vhodná pro nafukování matrací, menších člunů, zahradních bazénů apod.

Mateřské mléko je tou nejlepší a nejpřirozenější stravou, kterou můžete vašemu miminku dopřát. Ať už ze zdravotních, estetických, či praktických důvodů potřebujete odsávát své mateřské mléko, jsou naš. Internetový obchod s kvalitným autopríslušenstvom a autodoplnkami zn. Heyner a Alca za výborné ceny.


Stierače, letné a zimné autodoplnky, kompresory do auta , autopoťahy, detské autosedačky, podsedáky, autokozmetika, elektro príslušenstvo, štartovacie káble, náradie do auta. Výkonná ruční pumpa s tlakoměrem. Outwell Dual Action Tent Pump je výrazně výkonější než běžné jednosměrné pumpy.


Výhodou je plynulý chod a možnost nastavení objemu vzduchu (l nebo l). Universal Wire Audio Handset.

Součástí pumpy je redukce na zásuvku - zapalovač do auta. Díky elektrickému obědníku do auta si jídlo ohřejete snadno a rychle! Vzhľadom na momentálnu situáciu je osobný odber objednávok možný iba po predchádzajúcej dohode. Pumpa na nafouknutí a na vyfouknutí V DC ( do auta ) Pumpa je určena k rychlému nafukování různých předmětů, jako je nafukovací člun, nafukovací matrace, atd. Pumpa má koncovky vhodné na většinu ventilů.


Pomocí této elektrické pumpy můžete před. Tyto hračky fascinují také rodiče, ti. Zdrojom napájenia je klasická autozásuvka (cigaretová auto zásuvka) na 12V. Na tele pumpy sa nachádza jednoduchý otočný prepínač, vďaka ktorému nastavíte požadovaný tlak.


Akonáhle pumpa dosiahne nastavený tlak, automaticky sa vypne. Všetky informácie o produkte. Pumpa elektrická stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov.


Hodnotenie a recenzie Pumpa. Veškeré informace o produktu. Vysoko výkonná elektrická pumpa STAR je určená pre nafukovanie paddleboardov. Hmotnost: 2g Záruka měsíců. Díky třem koncovkám snadno nafouknete či vyfouknete téměř jakýkoli ventil.


Kompaktní elektrická pumpa , která je vhodná pro nafukování matrací, menších člunů, zahradních bazénů apod. Použití 2a Voltů.

Elegantní řešení pokud není v dosahu el. Redukce na zásuvku - zapalovač do auta. Praktická elektrická pumpa pro rychlé nafukování a vyfukování bazénu, hraček, člunů a jiných nafukovacích předmětů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky