pátek 29. listopadu 2019

Kyslíková bazénová chemie

Vaša bazénová voda by mala byť oázou pohody a zdravia, teda čistá a hygienicky nezávadná. Vplyvom okolitého prostredia sa zanášajú do vody nečistoty, zárodky a baktérie. PWS OXY tablety jsou pomalurozpustné bazénové tablety na bázi aktivního kyslíku, sloužící pro okamžité navýšení nebo udržování dlouhodobé optimální koncentrace aktivního kyslíku v bazénové vodě. Pokud objednáte Chlór shock granulát kg, tak automaticky získáváte dopravu zdarma – tj.


Cieľom bazénovej chémie je, aby bola bazénová voda čistá, hygienicky nezávadná a udržala sa po celú kúpaciu sezónu.

Bazénová chémia vám pomôže ku kvalitnej vode po celý rok. Bezchlórová bazénová chémia Planet Pool. Používajte biocídne výrobky bezpečne. Pred použitím vždy prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o. Chemie do bazénu chlorová, bezchlorová, bazénové soli, doplňky i testy.


GUAa POOL je vysoce účinná bazénová chemie pro úpravu bazénové vody bez chlóru, která spolehlivě udrží vodu křišťálově čistou bez mikroorganismů a řas. Nejen bezchlórová bazénová chemie , ale také bezchlórová chemie pro vířivé vany dezinfikuje vodu, likviduje řasy, dodává vodě nezbytný.

Filtrovaním vody odstránime z bazénovej vody mechanické nečistoty ktoré sú nielen neestetické, ale sú tiež dobrou živnou pôdou pre rôzne mikroorganizmy a riasy. Planet Pool od Chemoformu, je osvedčeným prostriedkom, ktorý naši zákazníci využívajú v privátnych wellness ale tiež pre ošetrenie menších vonkajších bazénov , kde sa kúpu deti, alebo kde je potrebné ponúknuť neagresívny formu bazénovej chémie pre alergikov. Aktivní kyslík - granulát se využívá k dezinfekci bazénové vody v kombinaci s aktivátorem.


V naší nabídce najdete kvalitní přípravky kyslíkové chemie v kapalné, granulované nebo. Marimex Super Oxi 0l Akce. Výhodou bezchlorových kyslíkových přípravků je to, že je vhodná pro děti i pro osoby citlivé na zvýšený obsah chloru. Užijete si koupání bez pálení očí, podráždění kůže a ne. Agicid 1L tekutý PROFIPOOL.


Algicid extra CTX 53 1l Astralpool. ASTRALPOOL Action Chlorové tablety. Na zimu je nepěnivý přípravek pro zimní údržbu bazénů ve formě roztoku. Zabraňuje tvorbě řas a srážení vápenatých usazenin na stěnách bazénu. Mimo jiné se zaměřujeme na prodej bazénové chemie pro rodinné bazény.


Provozujeme velkoobcho maloobchod i e-shop s bazénovou chemií v Solnici. Každá z nich má své přednosti. V naší poradně pravidelně zpracováváme řadu vašich.

Uvolněný kyslík zneškodňuje baktérie a viry. Kyslíkový granulát je rychlorozpustný. Přechod z chlorové úpravy vody na kyslíkovou a naopak nevyžaduje žádná zvláštní opatření. Již žádný pach po chloru!


Tato řada je navíc i šetrnější k přírodě! Její použití je právě tak snadné jako použití chlorových přípravků. Chlor postupně nahrazuje šetrnější kyslíková chemie do bazénu. Pokud máte doma malé děti, pak neváhejte.


Je cela bez zápachu a nezpůsobuje žádné alergické reakce. Rychlorozpustný chlor-Chlor šok 1kg PROFIPOOL. Stabilizátor chloru 9kg Profipool.


Ošetřená bazénová voda není cítit po chlóru, nedráždí oči a neničí plavky. Je vhodný i na profesionální použití.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky