pondělí 11. listopadu 2019

Oprava hodinek casio brno

Opravíme vám také mechanické hodiny: kyvadlové hodiny nástěnné, stolní i podlahové, sloupkové hodiny, schwarzwaldky, kukačky. Hodinářství a klenotnictví Sarah v. Prodejny Služby Kontakt foto hodinářů. Při koupi hodinek CASIO vyžadujte vyobrazený záruční list. Tento doklad Vám umožní obrátit se přímo na jediné autorizované servisní středisko v České Republice. Bez tohoto dokladu můžete být při uplatňování případné reklamace vyzváni k doložení původu Vašich hodinek a případně odkázáni na Vašeho prodejce.


Opravy hodin a hodinek v Brně-město a okolí. Servis a opravy hodinek - Ostrava Vítkovice, Hodinky-3“ Hodinařinu jsem vystudoval a hodinkám se věnuji celý život. Ani nedokážu spočítat, kolik mi jich za let mohlo projít pod rukama. Oprava proběhla přesně podle popisu uvedeného na internetu - velmi profesionálně a kvalitně. Paní hodinářka si pro hodinový strojek přijela do bytu, odvezla si jej do dílny, opravila a poté zase přivezla, instalovala do hodinové skříně a uvedla do provozu.


Zabýváme se prodejem zlatých, stříbrných a ocelových šperků, snubních prstenů, šperků s pravými kameny včetně briliantových šperků od českých firem a prodejem hodin, hodinek a budíků značek Citizen, Festina, Axent, Seculus a Casio a další. Abychom mohli Vaše hodinky přijmout na opravu v záruce, potřebujeme garanční kartu, kterou jste obdrželi při koupi hodinek. Pokud máte hodinky značek, jež neservisujeme, rádi pro Vás zjistíme, kde Vám servis poskytnou. Vloni to bylo let, kdy se značka Casio rozhodla proniknout na trh náramkových hodinek. V průběhu krátké doby se jí povedlo získat značné renomé a věhlas po celém světě.


Našli jste doma starožitné hodiny, které by si zasloužily zrestaurovat? Kromě oprav klasických mechanických hodinek také provádí opravy a renovace starožitných hodin , jako jsou pendlovky, kukačky, rámovky, stolní a sloupové hodiny. Záruka a servis hodinek Záruka a servis.


Na všechny námi prodané hodinky poskytujeme záruku minimálně roky, a jejich záruční servis je realizován ve spolupráci s autorizovanými servisy daných značek. Na některé vybrané značky nabízíme záruku roky (např. hodinky WENGER), a dokonce také let (např. hodinky CITIZEN). Hodinky Casio , watch Casio - Váš prodejce Casio. Novou kolekci hodinek CASIO si oblíbí především lidé se sportovním duchem.


Provedena kompletní generální oprava stroje, výměna ráfku hodinek se sklíčkem ( sklíčko jen vyleštěno dle možností), výměna velmi zašlé a opotřebené korunky (ozubení korunky už velmi špatné – špatná manipulace při nátahu) a samozřejmostí je vnější i vnitřní čištění hodinek. Firma Goldex je český výrobce a prodejce šperků, drahých kamenů a hodinek. V případě jakéhokoliv dotazu se na nás neváhejte obrátit, ať už telefonicky či přes e-mail.


Rádi Vám pomůžeme s výběrem zboží, jeho velikostí i délkou či s případnou výměnou, například při nevhodně zvoleném dárku. Výroba a prodej šperků. Nabídka snubních prstenů. Zakázková výroba šperků z doneseného zlata. U mechanických hodinek doporučujeme provádět pravidelný servis strojku v intervalu 3-let.


Pravidelný servis hodinek. Při tomto servise se provádí celková oprava strojku. Celková oprava strojku obnáší: strojek je rozebrán do posledního šroubku, všechny součásti jsou vyčištěny, aby došlo k odstranění starého oleje a. K dosažení potřebné funkcionality tento web používá cookies. Sada pro úpravu a opravu hodinkových pásků Toolcraft.


Profesionální nářadí pro opravu nebo zkracování hodinkových náramků z kovu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky