úterý 5. listopadu 2019

Mobilní odsávací jednotky

Tyto mobilní odsávací jednotky dýmů ze svařování jsou kompatibilní s odsávacími rameny Plymovent. Všechny mobilní jednotky poskytují zvýšenou flexibilitu. To umožňuje svařování i na pracovištích a místech, kde není možno použít pevně umístěné stacionární jednotky.


Mobilní odsávací jednotka EVO 2. Pracuje na bázi recyklace vzduchu - nasává znečištěný vzduch, který přefiltrovaný. Odsávací jednotky mobilní - Aer 2(přenosné) - Evo 2.

Stroje v antistatické úpravě se dají také v menší míře použít pro odsávání prachů, vznikajících při broušení dřeva. Zařízení je třeba umístit uvnitř dřevoobráběcích. Odsávání a filtrace - mobilní jednotky , stacionární odsávání, svařovací stoly Plymovent Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení Vašeho prohlížeče. Shromažďované osobní údaje z toho formuláře podléhají předpisům Manutan Group.


Chcete-li se dovědět více o svých právech, přečtěte si Obchodní podmínky a Zásady zpracování a ochrany osobních údajů. V této kategorii naleznete nabídku mobilních filtračních jednotek určených k odsávání dýmů a zplodin vznikajících při svařování. Nabízíme jednotky určené pro pracoviště, kde se svařuje pouze občasně, stejně jako jednotky pro pracoviště s nepřetržitým provozem.

Odsavače třísek a pilin. ProfiMaster je filtrační zařízení velké kvality pro příležitostné až časté použití s nízkým až středním množstvím prachu. Filtrační jednotka typu RAK je přizpůsobena pro montáž koleček ( mobilní verze) nebo stěnového držáku (stacionární verze).


Obě verze mohou pracovat s odsávacími rameny délky 2. Jsou často vyhledávány domácnostmi v panelákových bytech (klimatizace do bytu), kde by byla instalace stacionární jednotky náročná, nebo v historické zástavbě, kde je umístění stacionární klimatizace vyloučené. Nespornou výhodou mobilních. Přenosné odsávací jednotky pro odsávání a filtraci kouře vznikajícího při pájení.


Zplodiny, které vznikají během pájení, jsou zdravotním rizikem. Proto je důležitý odtah kouře, stoupajícího od pájecího hrotu, tedy neohrožovat operátora škodlivinami. Ve snaze pomoci zachytit, extrahovat a odfiltrovat nebezpečné škodliviny nabízíme širokou škálu systémů.


MOBILNÍ ODSÁVACÍ A FILTRAČNÍ JEDNOTKA MFE je mobilní filtrační jednotka s integrovaným ventilátorem, který zajišťuje odsávání a filtraci v kombinaci s odsávacím ramenem či hadicí. MFE obsahuje hliníkový lapač jisker a průmyslový e. RUPES KS260EN - mobilní odsávací jednotka. Na rozdíl od jiných klimatizačních jednotek nejsou tyto jednotky umístěny nad okenním rámem. Místo toho je postavíte dovnitř místnosti, kterou chcete zchladit. Pro funkci tohoto zařízení je nutné mít v místnosti okno, protože teplý ventilovaný vzduch se musí z místnosti dostat přes odsávací hadicí ven.


PHV odsává svařovací výpary a brusný prach přímo u zdroje jejich vzniku.

Jednotku lze namontovat na zeď nebo používat jako mobilní jednotku na kolečkách. Jednotka se zapne automaticky, jakmile začnete svařovat, a automaticky se vypne. Hledáte něco speciálního? Bez potřebného vybavení se moderní vozy opravit nedají.


V tomto katalogu najdete vše potřebné pro diagnostiku a opravy automobilů. Ve vašem strategickém rozhodování vám s vybavením vaší dílny pomůže tým odborníků, který vám zároveň poskytne podtřebné proškolení a nadstandardní záruční a pozáruční servis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky