úterý 26. listopadu 2019

Expertní micelární voda nivea

Tahle trojkombinace účinně odstraní i voděodolný make-up a zanechá vaši pleť čistou do hloubky – bez jakéhokoli tlaku na vatový tamponek. Poradí si s nečistotami, které během dne ulpí na pleti. Vyzkoušejte naši neparfémovanou micelární vodu s přídavkem dexpantenolu a oleje z jadérek hroznového vína.


Expertní micelární voda nivea

SUPER CENY s dopravou do druhého dne! Savršen proizvod za skidanje šminke sa usana, očiju i lica, kao i korigovanje grešaka (manjih ili većih) - bez nepravilnosti ili masnih tragova na koži. Zľavy až Doprava do druhého dňa. Díky technologii micel přitáhnete jako magnet každodenní nečistoty, mastné částečky i stopy make-upu.


Dexpanthenol a olej z jadérek hroznového vína navíc hydratují pleť a chrání ji před podrážděním. Vyzkoušejte jemnou kombinaci micelární vody a vitamínu E, zbavte se jednoduše a jemně nečistot, make-upu i řasenky a zároveň své pleti zajistěte příjemnou hydrataci, svěžest a vláčnost. Odstraní make-up i voděodolnou řasenku.


Expertní micelární voda nivea

Pomocí micelární technologie jsou částice špíny chyceny a odstraněny bez toho, aby bylo nutné pleť drhnout a tím ji oslabovat. Expertní péče pro rychle se mastící vlasy. Micelární voda s vysokou snášenlivostí pro každodenní hygienu citlivých. Poté micelární vodou postupně odlíčím celý obličej, dokud není. Ja som to neznášala ale teraz mi už odlíčenie s touto nivea micellAIR vodou zaberie len.


Cena za kus, 14Kč, 18Kč. Nezanechává na pleti mastný film. Određene alate koristimo kako bismo analizirali ponašanje korisnika za potrebe optimizacije naše web stranice.


Zahvaljujući inovativnoj micelarnoj tehnologiji čišćenje lica je nežno, ali veoma efektno. Bez mirisa, boja i parabena. Pro krásnou a perfektně očištěnou pleť. Nivea Expert micelární voda , 4ml platné do: 27. Make-up odstraňuje bez tření a použití síly.


Revolucionarna formula micelarne vode MicellAIR Expert je idealna za ljubiteljice ličil, ki jim lepa koža veliko pomeni. Priporočajo umetniki ličenja. Micelárne vody sú najlepším prostriedkom na čistenie a zároveň efektívne a rýchle tonizovanie tváre.


Expertní micelární voda nivea

Objavenie micelárnej vody ako nástroja krásy prístupnej všetkým ženám sa datuje približne rokov dozadu, čiže niekedy do rokov 80-tych. Zo začiatku sa micelárne vody zdali byť exkluzívnym nástrojom vyhradeným pre make-up artistov a modelky. Potom si ale podmanili.


Značka, Nivea , Specifické zaměření, Citlivá pleť. Nivea micelární , pleťová voda , vybrané druhy. Nivea Caring Micellar Water osvěžující pečující micelární voda pro normální až.


Přidat produkt do oblíbených. Přidejte do oblíbených a upozorníme vás na. Spotřebitelský test na ženách po dobu týdnů. Nivea MicellAIR Expert micelární voda na odlíčení tváře, očí a rtů 4ml pro ženy. Dvojfázová micelárna voda NIVEA MicellAIR Expert pre perfektne odlíčenú pleť.


Navyše obsahuje výťažky z čierneho čaju a tým vašej pleti dopraje pocit čistoty a ľahkosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky