pátek 22. listopadu 2019

Provazový žebřík výroba

Vyrobte si a vyzkoušejte tento jednoduchý provazový žebřík. V tomto videu se dozvíte jak správně uvázat delostřelecký uzel a další rady potřebné pro zhotovení provazového žebříku. Jeho výhodou jsou minimální rozměry, nízká váha, malé pořizovací náklady a relativně snadná výroba. Aby ale provazový žebřík vůbec k něčemu byl, musí být spolehlivý a dostatečně pevný.


Jsou v podstatě možnosti, jak takový žebřík získat.

Můžete jej buďto koupit (nechat vyrobit na zakázku, případně dostat darem) nebo si jej vyrobit. A výroba není tak náročná, jak by se mohla na první pohled zdát. Přiznávám, že nejsem žádný horolezec, ani se nijak extra o uzly nezajímám, ale napiš si do googlu dělostřelecký uzel, a najde ti to ten uzel, co jsme dělali mi, že se to podle norem jmenuje motýlek, to nepopírám.


A toto video slouží jako návod-jak si vyrobit provazový žebřík , název uzlu beru jako vedlejší, a to, že se používá i pod názvem dělostřelecký uzel. Profesionální provazové žebříky vyrábíme z přírodních a syntetických materiálů. Příčky zajišťujeme speciálními bezpečnostními uzly z obou stran.


Máme žebříky s plastovými protiskluzovými příčkami, dřevěnými bukovými příčkami.

Používáme technologie, jako jsou soubory cookie, abychom mohli přizpůsobovat obsah a reklamy, poskytovat funkce sociálních médií a analyzovat provoz na webu. Na rozdíl od pevného žebříku jej pohodlně ukryjete do batohu při výpravě do přírody. Provazový žebřík se hodí jak do interiéru, tak do exteriéru.


Při využití pro zásahovou činnost jednotek požární ochrany je nutno používat provazového žebříku jako zásahového s jednou povolenou osobou na žebříku ve stejném čase (tj. nepoužívat žebřík pro záchranu osob vynášením a snášením). A tak se s Vámi chci podělit o jeho konstrukci. PPR trubka průměr 20mm radši s tlustší stěnou PN(dnes běžná vodovodní trubka), dá sehnat v každém stavebním hypermarketu.


Plastový provaz průměr 5mm. Ve většině případů se na delším žebříku leze obkročmo. Klasicky má provazový žebřík jedno pevné místo nahoře k zavěšení, lano má nahoře uprostřed kovovou očnici, která slouží k připevnění a chrání lano proti proříznutí.


Najdete zde názorné návody na vázání několika stovek uzlů používaných v různých oborech lidské činnosti. Jsou zde i postupy pro vázání uzlů známých z výtvarných a dekorativních technik, například ozdobné uzly, drhání či hity poslední doby - pletení bužírek, scoubido nebo vázání náramků přátelství. Lanové (provazové žebříky) jsou vynikajícízábava pro děti předškolního věku. Jednoduchý design je docela dobře možné postavit venkovský dům na stránkách jednotlivých zemí.


Není to špatná volba - podkroví lano systém, provazový žebřík sklepů a studní. Potřeba těchto žebříky zřejmé. Bavlněná šňůra bílá 4mm.

Přenosný žebřík musí být postaven na stabilním, pevném, dostatečně velkém, nepohyblivém podkladu tak, aby příčle byly vodorovné. Použitý materiál bukové dřevo, polypropylenové lano průměr 10mm a ocelového oka. Rozměry cca x 2cm. Návod na použití a údržbu přibalen u každého kusu žebříku v PE vaku. Kvalitní zpracování, česká výroba.


Vybírejte si Žebříky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Zavěšený žebřík v dětském pokoji. Při lezení na provazový žebřík dochází k vychylování z osy zavěšení. Proto je potřeba, aby kolem žebříku byl dostatek místa. Ze začátku můžete dětem žebřík přišlápnout k zemi a tím ho stabilizovat.


Lépe se po něm leze z boku. Díky kvalitnímu použitému materiálu má tento provazový žebřík nosnost až 1kg (certifikováno). PROVAZOVÝ ŽEBŘÍK KBT - čtyřhran. Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.


Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Vhodný dřevěný žebřík do koupelny si lze i koupit v obchodě. Výrobci ale myslí i na výstřední. Videa k výrobkům najdete na našem BAUHAUS kanále.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů dřevěný žebřík. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané. Je vhodným dárkem pro holky i kluky předškolního věku.


Spodní konec žebříku je označen příčkou v červené barvě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky