úterý 19. listopadu 2019

Pařák na brambory nerez

Pařák , kotel na brambory - nerez litrů. Technické údajeVýška 990. Pařák na brambory , krmiva nebo na ohřev vody.


MAUVIEL Měděný pařák na brambory s nerezovou vložkou a nerezovými uchy zlaté barvy. Banquet Maestro Red 8dílná sada nerez nádobí. Mam tenhle pařák na zabijačku taky ale dělal jsem si ho celý z nerezu a myslim si že když bych v něm topil uhlim tak by asi dlouho nevydržel,.

Objem kotle 065m3(65l) Jmenovitý. Pařák slouží k ohřevu vody, tepelnému zpracování brambor a pro přípravu krmiva. Spodní díl je vyroben z černého plechu o síle mm, topeniště mm, rošt je litinový. Vložky jsou z nerezu nebo pozinkované. Nerez vložka je bez síta.


Skladem pouze provedení pozink. Výroba pařákůdále se zabýváme řezáním plazmou, tažnými zarízeními. Nový pařák , kotel na brambory - smaltovaný litrů, vhodný pro ohřev vody, hodně používán na zabijačkách.

Zabijačkový kotel na ohřev vody, výklopný. Pařák (kotel) elektrický na ohřev vody z nerezové oceli, ideální pro zemědělství, hobby chovatele, myslivce, atd. Pařák je určen k ohřevu vody, zabijačkám, vaření - ovary, polévky a podob.


Bez možnosti napojení vyvýječe páry. Dvouplášťový multifunkční kotel, pařák (tuhá paliva,(brutar)). Vnitřní plášť nerez 2mm. Vnější plášť pozink FE. Možnost přestavby na medomet(za příplatek).


Bližší informace na tel. Vyzkoušejte kvalitní nerezové pařáky k snadnému zpracování včelího vosku. Vyvíječ vhání páru do prostoru s voskem.


Vařák má připojení na parní vyvíječ. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Všechny informace o produktu Hrnce Elektro Dvořák Pařák kotel na brambory - NEREZ l, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Elektro Dvořák Pařák kotel na brambory - NEREZ l. Prodám kávovar Faema EDiplomat, po servisu, vše funguje jak má, dvoupáka, nahřívací zona, pára, voda, napojení na vodu i odpa 3fázové zapojení k němu mlýnek Faema MPN a chladničku na mléko Faema Sloužila mi v jídelně jako druhý kávovar Prodám jako komplet za 30.


Kvalitní a levný pařák , kotel na brambory 65l Rejholec smaltovaný je vyroben z kvalitního ocelového plechu s povrchovou úpravou smalt.

Používá se na ohřev většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa. Musíte-li se pravidelně starat o větší množství zvířat, pařáky na. Nastavení vlastních preferencí cookies můžete kdykoli upravit odkazem ve spodní části stránek.


Zobrazit podrobnější popis. Nelze bohužel objednat. Toto zboží není v tuto chvíli možné objednat. Jde o již vyprodanou položku nebo o zboží, které n. Inzeráty – Prodám kotel na vaření brambor a zabíjačku bazar.


Ostatní - Parak na brambory bazar. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Používá na ohřívání většího množství vody a na vaření krmiva pro domácí zvířata, především brambory a řepa.


Veškeré krmivo se uvaří najednou a rychle. Vybírejte si Šťouchadla na brambory podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Výroba nerezového nábytku, prodej gastro zařízení a gastroservis.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky