čtvrtek 28. listopadu 2019

Plynová maska m10

Ku videu atď: Čaute ľudkovia, neviem či je dobrý nápad točiť o tomto, ale keď už sa v tom ,,vyznám,, a videl som že videá o plyn. Ja teda dúfam že som to. OCHRANNÉ MASKY M-JIŽ NEJSOU FUNKČNÍ DÍKY UKONČENÍ ŽIVOTNOSTI FILTRŮ.


Vojenskú plynovú masku mvyužijú aj záhradkári pri postrekovaní stromčekov, zeleniny a buriny v záhradke. Vážení zákazníci, v pondělí 27. Správně by se nemělo říkat plynové masky, ale ochranné masky.

Plynové masky,filtry, ARMY-SURPLUS. Hovorové označení totiž může budit dojem, že její funkce je opačná, a maska nějak zajišťuje plyn, místo aby svého nositele před ním chránila. Ochranná maska M-je typem obličejové masky s páskovým upínadlem. Je opatřena lícnícovým filtrem.


Ve srovnání se staršími typy ochranných masek má velké zorné pole, je lépe snesitelná, dosahuje lepší ventilace vzduchu, umožňuje snadné dorozumívání a větší volnost pohybu hlavou a má menší váhu. Veľkosť masky sa určuje faciometrom, ktorým sa meria vzdialenosť od špičky brady ku koreňu nosa. Nukleárna plynová maska Hľadáte masky na karneval či párty?


Proti čomu maska neochráni?

Originální plynová maska Mpoužívaná bývalou ČSLA. Rychlé dodání Výdejní místa po celé ČR. Nakupujte u specialistů na army a outdoor. V katalogu nemáme podrobnější informace o plynova maska m10. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu.


Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Doplňte svoju výbavu o kvalitné plynové masky. Je pro všechny, co pracují ve ztížených podmínkách, kde může hrozit dokonce ohrožení na životě.


Ovšem můžou se pro vás stát také součástí zajímavé army sbírky. Maska je určena k ochraně obličeje, očí a dýchacích orgánů před působením otravných látek, bojových biologických prostředků, a radioaktivních látek ve formě plynů, par a aerosolů. Každá maska má aj dvojicu náhradných filtrov. Naviac v prípade nasadenia BOL sa nepredpokladá dlhodobý pobyt vojakov v tomto priestore (aspoň nie bežných vojakov vybavených M-) - tá maska je len na primárnu ochranu počas prekonávania zamoreného priestoru, alebo počas priameho zásahu nebezpečnými látkami.


Jediné čeho je dost a zatím stíhámě objednávat a expedovat jsou masky mp m10. Objednávky ale expedujem se spožděním až dnů. K maskám mfiltr do m10. Upozornění: Prošlá expirační doba.


Masky jsou dlouhodobě skladované, proto je prodáváme jako použité, mohou být zakonzervované klouzkem (mastek) proti stárnutí gumy, kovové části mohou být zoxidované.

Masky jsou sběratelské a proto je prodáváme bez jakékoliv záruky na funkčnost. Armáda ČR Maska plynová AČR M10M s picí hadičkou a obalem vel. Komplet vystroj: Maska M10.


FERNEZ maska plynová panoramatická. Jak zvolit správnou velikost ochranné masky? Určení správné velikosti ochranné masky či polomasky je zcela zásadní pro její dobrou funkci.


Ani ta nejlepší maska s nejlepším filtrem neposkytne správnou ochranu, pokud budou možné průniky vzduchu netěsnostmi v dosedací obličejové linii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky