středa 27. listopadu 2019

Klimatizace toshiba praha

Klimatizace Toshiba Jiří Láska. Praha Hloubetin KLIMA - CLASSIC spol. Kostany KLIMAX TEPLICE S. Zaměřujeme se na prodej a montáž klimatizací, které jsou vhodné pro byty, rodinné domy, restaurace, ordinace, kanceláře atd.


Dodáváme také VRF systémy vhodné pro velké budovy a další komplexy.

Svým zákazníkům nabízíme kompletní služby v oboru vzduchotechniky, rekuperace, klimatizace a MaR. Nicméně, každé zařízení potřebuje čas od času údržbu, seřízení a občas i drobnou opravu. Váš dodavatel klimatizací Toshiba. Společnost Manta PLUS, spol.


TOSHIBA v České republice. Nejlepší záruka na klimatizace v ČR! Stojíme za kvalitou našich klimatizací natolik, že pokud by se vám po dobu záruky cokoli pokazilo a na našem skladu nebyl k dispozici potřebný náhradní díl, vyměníme vám klimatizaci za novou stejného nebo novějšího modelu.


Realizujeme dodávky, montáže a servisvzduchotechniky, tepelných čerpadel i montáže a servis klimatizace.

Velmi příjemně se cítíme tam, kde nás obklopuje čerstvý vzduch a optimální teplota. Czech Republic Sales Partners. Levné domácí a kvalitní domácí klimatizace včetně montáže.


Skladové prostory 4mumožňují držet skladem většinu klimatizačních jednotek a okamžitě odbavovat přijaté objednávky. Poskytujeme servis klimatizace , montáž klimatizace , prodej, revize a poradeství v klimatizační technice v Praze a okolí. Díky vysoké spolehlivosti, nízké spotřebě a špičkové technologii je v oboru vyhlášena. Důkazem kvality zařízení je nejen mnoho instalaci všeho druhu, ale třeba nasazení v síti všech telefonních operátorů nejen na území České republiky, ale po celé Evropě.


První elektronicky řízená klimatizace. Nabízíme pravidelný servis a revize klimatizace Toshiba , které zajistí bezproblémový chod vašeho zařízení. Provedeme kontrolu zařízení včetně čištění a údržby motorů ventilátoru.


Jednotky umí i topit, za to se nic nepřiplácí. Nejčastěji montujeme klimatizace Haier, Toshiba a Daikin, což je špička na trhu. Rozhodně je možné sehnat i klimatizace nižší kvality za nižší cenu, nicméně ne u nás, jelikož bychom klientům nenabízeli nic, co bychom si sami nepořídili. Miestnosti zakryte a vycistene v ramci moznosti = spokojnost. Prodej, montáž a servis klimatizací po celé ČR.


Každý z nás asi někdy viděl klasické nástěnné klimatizace v bílém provedení, které jsou umístěny pod stropem. Z montáže klimatizace do bytu nemusíte mít žádné obavy.

Provedeme odbornou instalaci od zakrytí nábytku až po finální úkli spuštění a zaškolení. Jak taková montáž klimatizace probíhá, se dozvíte z našeho videa. Instalována byla multi-splitová klimatizace Toshiba se dvěma vnitřními a jednou venkovní jednotkou. Dodáme a instalujeme vám vzduchotechnická zařízení včetně průmyslové filtrace, klimatizace topení a měření a regulace. Poskytneme vám komplexní služby pro komerční prostory, jako jsou restaurace, bary, vinotéky, serverovny.


Využijte naší akce a pořiďte si klimatizaci Toshiba s nejdelší zárukou let na montáže, s kvalitním servisem, který prodlouží život vaší klimatizace , s slevou po celou dobu životnosti (tedy nejen v době záruky) a garantovanou reakcí technika do hodin od nahlášení závady. Nabízíme klimatizační jednotky značek jako je Toshiba , LG nebo Daikin. Kvalita, spolehlivost a životnost.


Naše služby jsou komplexní, dbáme na kvalitu, máme skvělé ceny a dodáváme včas. Dodáváme a montujeme jak klimatizace do bytů a domů, tak klimatizace do kanceláří a firem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky