čtvrtek 14. listopadu 2019

Obec dražíč

Oficiální webové stránky obce Dražíč. Odpověď na žádost o poskytnutí informace ze dne 3. Samotná obec leží z valné části v mírně proláklém údolí v nadmořské výšce v rozmezí od 4do 4metrů n. Náhodně jsem narazil na stránky obce Dražíč. Já jsem se narodil v r. Horním Lipovku,ve letech jsme byli nuceně vystěhovány a následně tento mlýn byl zatopen Orlickou přehradou. Z té doby si toho moc nepamatuji.


Obec dražíč

Horní lipovsko jsem navštívil loni když byla velmi nízko řeka Vltava a tak se mi lecos vybavilo. Drahotěšice jsou malebná vesnička s 3obyvateli, žijícími ve 1domech s popisným číslem. Leží v nadmořské výšce 5m, na silnici mezi Ševětínem a Dolním Bukovskem na okraji rozsáhlých lesů mezi Hlubokou nad Vltavou a Purkarcem, vyhledávaných pro množství lesních plodin. Novinky o koronaviru a další aktuality z našeho webu. Stačí si stáhnout mobilní aplikaci.


The municipality covers an area of 11. Seznam všech ulic a pošt obce. Poštovní směrovací čísla všech adresních míst, ulic a firem. Vranov - Mapa Na tomto místě se zobrazí mapa s informacemi o podnikání a sídlech firem na adrese Vranov.


Obec dražíč

Pokud tuto mapu nevidíte, zkotrolujte prosím, zda je ve vašem prohlížeči spuštěn Javaskript. Dominantu obce je Zámek, který je veden, jako kulturní památka České Republiky. Sledujte informace z našeho webu na svých chytrých telefonech.


Využívejte naši novou mobilní aplikaci – V OBRAZE. Dražíč je obec v okrese České Budějovice. Obec Drahanovice se nachází na úpatí Drahanské vysočiny, z jižní strany pod lesy Velkého Kosíře, v současné době vyhlášeného přírodním parkem, ze západní strany je obepínána přírodním parkem Terezské údolí. PUSA - elektronický portál územních samospráv. Předměty činnosti ze statistického úřadu.


Nalezeno celkem nemovitostí. Jihočeské reality Písek Dražíč. Nebyly nalezeny žádné nemovitosti. Váš nastavený filtr je příliš úzký. Je zde evidováno adres.


Vodovod si obec provozuje sama na základě rozhodnutí krajského úřadu a schváleného provozního řádu. Odběr nové vody se daří, už běží druhé. Vyrobil jej kamenický mistr z Pasek.


Obec dražíč

Protože však nebyl zhotoven podle plánu, obec jej nepřijala a pomník koupila obec Koloděje nad Lužnicí. Nový pomník byl v Chrášťanech odhalen až 9. Cvičilo se prozatímně v sále. Jakmile se chopí otěží pátek, rozzáří se vám oči. Konečně si budete užívat volno. Vy se těšíte hned ráno na víken a přitom vás čeká pochvala za super nápady.


Boží Dar leží na hranici s Německem pod nejvyšší horou Krušných hor - Klínovcem. Boží Dar je významným letním i zimním turistickým střediskem Krušných hor. Turisté sem míří hlavně kvůli ideálním podmínkám pro zimní i letní rekreaci. Nachází se asi km na západ od Dražíče.


Obec dražíč

Obec Drážov je tvořena čtyřmi katastrálními územími DRÁŽOV, DOBRŠ, KVÁSKOVICE a ZÁLESÍ.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky