úterý 5. listopadu 2019

Kartáč na radiátory dlouhý

Hodnocení produktu: (recenzí). Cena je uvedena za ks,. Farilia kartáč na radiátory má červenou plastovou rukojeť. Syntetické štětiny jsou upevněné v kovovém drátu. Dlouhý kartáč umožňuje čištění radiátoru úplně na všech místech.


Kartáč na radiátory dlouhý.

Nákup bez rizika: dní na vrácení. Kč bez DPH 5Kč s DPH. Kvalita výrobce Spokar. Průměr jednoho kartáče je cm.


Jeho štětiny jsou vyrobeny z umělých vláken, takže nic nepoškrábe a jeho údržba je snadná. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Barva: Modro-šedá Materiál: Rukojeť s podílem plastu.

Dřevěná police na ručníky TERMA Stand 5mm speciálně navržená pro koupelnové radiátory Stand je velmi praktická a elegantní. Velikost: podle šířky vybraného radiátoru Stan na výběr ve šířkách: 3mm, 4mm a 5mm. Dostupná ve třech barevných variantách: buk, dub, teak. Na podlahu položte zakrývací fólii.


Základní barvy se prodávají v různých odstínech. Vážení zákazníci, roušky ani dezinfekční přípravky v současné době nemáme, děkujeme za pochopení. Dlouhý a ohebný čistící kartáček je ideální na radiátory a všechna úzká nedostupná místa. S praktickým háčkem na zavěšení. Výrobce: Die moderne Hausfrau, obchod: VelkýKošík.


Radiátory jsou obvykle dokonalé lapače prachu a tento kartáč je ideální odpovědí na nečistotu. Vyrobený s podílem recyklovaného plastu Hlava kartáče se dostane do rohů i do úzkých mezer a snadno zachytí prach. Všechen prach z radiátorů se přichytí na kartáč z nylonových štětin a nebude tak bránit cirkulaci vzduchu a tepla. S plochým kartáčem s extra dlouhou flexibilní rukojetí snadno a rychle vymetete všechny drážky Vašeho radiátoru. Starý dobrý ruční kartáč neboli rýžák má silné syntetické štětiny a poradí si téměř se vším.


Mezi ruční kartáče, které se vám doma i na zahradě můžou hodit, patří i kartáčky na ruce, lahvové ruční kartáče, kartáče na nádobí nebo ruční kartáče drátěné. Jak vybrat ruční kartáče? Tyto drátěné kotouče do vrtaček, úhlových a přímých brusek se hodí na opracování povrchů kovů, plastů, podlah, betonů apod.


Výborně čistí těžko dostupná místa jako jsou radiárory, prostory za.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti cookies. Kefa na čistenie radiátorov má dlhé plastové držadlo, ktoré je vyrobené z kvalitného a. Tím však zabraňují cirkulaci vzduchu. Teplo se tak nešíří rovnoměrně, topení hřeje zbytečně. S čistícím kartáčem na radiátor zatočíte s prachem a ušetříte energie.


Díky dlouhému, flexibilnímu drátu se dostane i do hůře dosažitelných prostor. KARTÁČ NA DESKOVÉ RADIÁTORY KARTÁČ NA DESKOVÉ RADIÁTORY Pro čištění deskových radiátorů a dalších špatně přístupných míst K č. Nabízíme kvalitní, mosazné nebo nylonové kartáče a štětky. Různých tvarů a velikostí. Vhodné pro čištění a údržbu, výměníků, komínu a spalovacích komor, ventilů, a kotlů na tuhá paliva.


Specialisté na drogerii a kosmetiku. Doručení až domů nebo osobní odběr. Interval mezi jednotlivými.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky