středa 6. listopadu 2019

Hotel thermal karlovy vary parkování

Parkoviště je v provozu nonstop (kromě 2.-1.). Platba je možná v hotovosti a kartou. The rooms offer views over the pool or over the city. Special offers at Thermal. Modern 4-star hotel located.


This modern hotel offers accommodation in 2rooms of different categories.

It also offers a swimming pool with thermal water built on the cliff above the city. Hostům, kteří se zde ubytovali v páru se velmi líbila lokalita – dali jí hodnocení 2. Hovoříme Vaším jazykem! Na každém vstupu je území vymezeno dopravní značkou “Zákaz vjezdu” s dodatkovou tabulkou “Mimo dopravní obsluhy” a případně informační. The hotel offers accommodation in 2comfortable rooms – single rooms, double rooms (twin bedded or with king size bed) and suites.


Všechny pobyty jsou se snídaní. Ostatní stravování mají naši hosté s slevou (plný obě plná večeře). Nebyla nám rezervována místa v jídelně a. Platná je zde i měsíční permanentka v hodnotě 1.

Jsme malý rodinný hotýlek na pěší zóně bez dopravního ruchu. Zarezervujte si pobyt v hotelu a užijte si pobyt v lázeňském městě. Nechcete platit pokuty za špatné parkování či rovnou za odtah Vašeho vozidla? Zaručujeme nejnižší cenu pro následující data. Připraveny jsou komfortní hotelové pokoje, které zaručí soukromí a potřebný klid.


V Lázeňském Spa hotelu Thermal zajistí chutné stravování hned dvě restaurace, z nichž každá má svůj jedinečný a stylový. Jestliže patříte mezi naše stálé hosty, SPA HOTEL THERMAL Vám nabízí členskou kartu “ Thermal Exclusive” jako poděkování za Vaši věrnost a přízeň, s níž můžete využívat mnoha výhod. Hotel pocházející z počátku 20.


KV Arena is about minutes away by foot. Goethe’s viewpoint is close to the hotel. PARKOVACÍ DŮM - PARKOVÁNÍ KARLOVY VARY. Jedná se o třípodlažní budovu.


Do každého podlaží parkovacího domu je samostatný vjez který je uzavřen elektricky ovládanými vraty. Kromě luxusního ubytování nabízí hotel nadstandardní služby i kvalitní lázeňskou péči. Karlových Varech dodnes.


Sídlí v nově zrekonstruované historické budově mezi Mlýnskou a Tržní kolonádou, jen pár kroků od pramene Vřídlo. Take a look through our photo library, read reviews from real guests and book now with our Price Guarantee. CZ - Svěřte se do péče odborníků!


The parking is operated nonstop (except 2.-1.) Payment is possible cash and by card.

A two-minute walk on a flat area (2meters) from the spa hotel is the Park colonnade with therapeutic hot springs. Jeho součástí je lázeňské centrum s krytým bazénem, finskou saunou, vířivkou, parní saunou a infračervenou kabinou. K pohodlnému ubytování připravil hotel prostorných a elegantně zařízených pokojů a stylových apartmánů, které jsou opatřeny vlastní kuchyňkou.


Pokoje mají výhled na bazén nebo na. Některé pokoje je možné dovybavit přistýlkou. Wellness centrum se nachází přímo v objektu hotelu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky