úterý 5. listopadu 2019

Výměna displeje motorola

Servis a opravy mobilních telefonů všech značek. Máte problémy s mobilním telefonem? Vyhledejte váš typ telefonu a podívejte se co vše je dnes možné udělat s poškozeným mobilním telefonem.


Výměna lcd displeje Motorola Defy. Upadl vám telefon a prasklo vám přitom sklíčko nebo lcd displej?

Vyměníme lcd váš telefon bude vypadat zase jako nový. V případě, že byste s výběrem měli problém neváhejte nás kontaktovat a spolu najdeme to pravé řešení pro Váš LCD displej. Hned po vhodném výběru Vás jistě potěší i informace, že samotná výměna poškozeného LCD displeje za nový je tak jednoduchá, že si ji budete umět zrealizovat i ve vlastní režii. V rozevřeném stavu má tloušťku jen mm, v zavřeném mm Motorola v tiskové zprávě rovněž upozornila na oficiální produktovou stránku ve slovenštině, která dává tušit, že bychom se s novým RAZRem mohli setkat také na českém a slovenském trhu.


Rating is available when the video has been rented. This feature is not available right now. Please try again later.

Motorola tvoří nespornou součást mobilního průmyslu již dlouhá léta. Společnost se mimo jiné může pochlubit tím, že právě její lidé vymysleli většinu protokolů a technologií, které umožňují mobilní komunikaci, včetně prvního mobilního telefonu, první telekomunikační stanice a všeho mezitím. Motorola Moto One je nadějným počinem Lenovo na trhu chytrých telefonů. Výkon je zajištěn 8-jádrovým procesorem Snapdragon 6s frekvencí GHz.


Potěší Vás i informace, že výběr vašeho nového LCD displeje je garantován tou nejvýhodnější cenou na trhu. Právě ta boří mýty o tom, že je výměna rozbitého LCD displeje drahá záležitost. To už dávno neplatí a Vy si tedy můžete užít nový LCD displej za cenu, která nezatíží Vaši peněženku. Kromě telefonu Motorola Defy provádíme také opravy a servis u dalších mobilních telefonů od značky Motorola.


RYCHLÁ a BEZPEČNÁ DIAGNOSTIKA. Po přijetí zařízení do servisu vám sdělíme, zdali je objednaná oprava realizovatelná. Pokud by byla cena vyšší nežli objednaná vyzmeme vás ke schválení. V prvé řadě si musíte umět objednat náhradní díl ze zahraničí , ideálně na ebay.


Případně o to můžete někoho požádat. Dobrý den, telefon mi spadl do vany s vodou a při hovoru mu špatně funguje mikrofon, takže mě druhá strana slyší blbě, ale také sluchátko, takže je slyším blbě i já. Vyklouzl z ruky a rozbil se?


Opravy v Praze i na počkání.

Po výměně displeje Vám doporučíme i vhodnou ochranu. Přijdu při výměně displeje o svá data v telefonu? Nemusíte se obávat, při této službě nepracujeme se softwarovou stránkou, pouze s technickou.


Všechna data během opravy zůstanou zachována. Je nutné se předem objednat? Rychlé dodání, kvalitně zabaleno. Displeje , Baterie, Klávesnice, Nabíječky. Motorola na americkém trhu údajně stanovila servisní částku 2US což je necelých tisíc korun bez DPH.


Server GizChina nezmiňuje, zda se jedná o zvýhodněnou cenu první výměny, nebo je tato částka konečná bez ohledu na počet případů. Nové krycí sklo displeje je totožné s originálním sklem. Lenovo ( Motorola ) Moto Z Play výměna LCD Dobrý den, ráda bych věděla zda opravujete lenovo moto z play. Telefon mi upadl a displej je sice neporušený,slyším že mi chodí zprávy že někdo volá,ale displej je pořád černý. Zajímalo by mě zda tento typ telefonu opravujete, případně za kolik.


Provádíme tyto opravy mobilních telefonů tabletů: výměna prasklý LCD displej, výměna prasklé sklo displeje , oprava hlasitý reproduktor, oprava mikrofon, oprava sluchátko, oprava vadný slot SIM, aktualizace softwaru telefonu, čištění telefonu, diagnostika telefonu zcela zdarma, nalepení ochranná fólie a tvrzené sklo, odblokování operátora, odblokování gesto obrazovky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky