pondělí 11. listopadu 2019

Lego díly bazar

Lego dílky použité i nové. Doplňte si svou sbírku o chybějící kostky. Najdete zde lego dílky na auta, lodě, letadla, domy a další. Většinou se jedná o díly hrané či vybalené ze stavebnic.


Dílky jsou samostatně balené v igelitových sáčcích našimi pracovník.

Připravili jsme novou dimenzi LEGA pro ty, kteří nechtějí být při své tvorbě ničím limitováni. Pozornost jsme zaměřili především tvůrčím technickým směrem, ale svůj prostor tu mají i ostatní kategorie. V našem výběru kostek si přijde na své každý fanoušek a stavitel. Protože rád stavím podle fantazie a neměl jsem kde brát dílky (jen v drahých setech a znich jsem potřeboval jen pár kostek a zbytek ležel ladem), přemýšlel jsem jak to udělat, nebo kde nakoupit součástky, které přesně potřebuji ke svému stavění.


V naší kamenné prodejně najdete největší výběr lego kostek a minifigurek v České Republice. Nakupování u nás je velice jednoduché, vybere si opravdu každý. Díly , které LEGO Group už nevyrábí, vykupujeme ve výborném stavu, nejlépe jako nové.


Speciální kostky a díly LEGO , které nemáme v nabídce, vám můžeme vyhledat a zprostředkovat od zahraničních dodavatelů.

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Vítám Vás na stránkách ledily. S přihédnutím k současné situaci bude zboží od 16. Chceš rychle a levně nakoupit či prodat například stavebnice LEGO nebo LEGO oblečení?


Na našem online LEGO bazaru najdeš stavebnice, oblečení, školní potřeby a další výrobky od firmy LEGO. Většinu dílků si sami fotíme a tudíž vidíte reálný snímek námi prodávaných kostiček. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Internetový obchod a bazar DUPLÍK. Tento motor je plně kompatibilní se všemi díly starších LEGO vlaků. LEGO Sety, LEGO Figurky nebo DUPLO díly.


Některé jsou s návodem i krabicí, jiné bez (ovšem není problém si návody stáhnout na internetu např. přímo na lego.com). Neváhejte a zalistujte v naší.

Na našem bazaru Lega si určitě vybereš stavebnice LEGO a levně nakoupíš. Zadej si ZDARMA inzerát. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Vybere si opravdu každý. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Prodáváme lego Creator, Duplo, Technic a Bionicle na váhu, pestrou paletu figurek a zvířat s příslušenstvím, desky a různé sety. Nevíte, co se starým legem?


Nemáte ho komu darovat či prodat a nechcete ho jen tak vyhodit? Zavítejte do naší prodejny a lego od Vás rádi vykoupíme.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky