pondělí 12. prosince 2016

Čtyřcestný směšovací ventil komextherm

Takto označené položky jsou skladem. Info o výrobcích, které se přestaly vyrábět. V SOUČASNÉ DOBĚ PROBÍHÁ PRODEJ NÁHRADNÍCH DÍLŮ NA SMĚŠOVAČE Servisní poradenství – p. Schéma základního zapojení trojcestného smû. Výroba a prodej topné a regulační techniky.


Čtyřcestný směšovací ventil komextherm

C MIX C DN 40: více: MIX C je trojcestný směšovač v závitovém provedení ze šedé litiny. Nabízím k prodeji nové varné, čtyřcestné , směšovací ventily k regulaci topení a to Duomix Jt. KOMEXTHERM Duomix B DN- ventil čtyřcestný.


Každý směšovací ventil může být řízen venkovním čidlem a pokojovým termostatem). Je lepší dát čtyřcestný ventil bez serva a ovládaný ručně a nebo připlatit za. Tam, kde je potřeba zajistit konstantní neškrcený průtok i na přívodu do směšovacího ventilu, je nutné použít čtyřcestný směšovací ventil , který zajišťuje směšování na požadovanou teplotu při zachování průtoků na obou stranách ventilu. V topenářských aplikacích a rozvodných i směšovacích systémech se výborně osvědčují moderní čtyřcestné směšovací ventily. Tělo ventilu je vyráběno nejčastěji z mosazi a zaručuje tak vysokou kvalitu i dlouhou trvanlivost výrobku díky ochrannému zpracování DRZ sloužící proti vyluhování zinku.


Automatické ovládání ventilů je možné za pomoci servopohonů řady ARA. Dle potřeby mohou však také rozdělovat médium v daném místě aplikace. Rotační směšovací ventily zajistí požadovanou teplotu přímo na odběrném místě. Můžete je využít v rozvodech od kotlů na pevná paliva i solárních soustavách.


V naší nabídce naleznete trojcestné ventily i čtyřcestné ventily. VRG 14 VNITŘNÍ ZÁVIT Kompaktní směšovací ventily řady VRG1jsou vyrobeny z mosazi typu DZR s oc. Třícestný ventily HERZ se používají jako armatury v topných a chladicích soustavách.


S vhodným pohonem (motorem), se směšovací ventil používá jako regulační prvek s lineární, proporcionální nebo kvadratickou charakteristikou. Lze je též využít jako směšovací nebo rozdělovací ventil. Směšovací ventily na vodu a topení, třícestné a čtyřcestné směšovací ventily. Původní zaměření byla výroba čerpadel a směšovacích ventilů.


Obrat společnosti ESBE dále rostl a téměř polovinu jejího obratu tvořily v sedmdesátých letech směšovací ventily, které se staly standartem odvětví. Firma ESBE postupně rozšiřovala. Nabízíme trojcestné a čtyřcestné směšovací ventily, včetně servopohonů. Dále montážní sady pro instalaci servopohonů, ale i renovační sady, těsnění a další náhradní díly. Rozlišujeme je podle způsobu regulace a počtu přívodů a odvodů.


Ventily nám slouží k regulaci průtoku kapaliny. První kritérium nám dělí ventily na kohoutové, sedlové, talířové, membránové, jehlové, kuličkové a klapkové. Podle počtu odvodů se nejčastěji setkáme s dvojcestnými. Směšovače mohou být použity s těmito funkcemi : směšovací. VRG VNĚJŠÍ ZÁVIT Kompaktní směšovací ventily řady VRG1jsou vyrobeny z. Ovladače ESBE mají vyspělejší řídicí funkce , proto je lze používat v širší.


Univerzální čtyřcestný směšovací ventil ARV 4slouží pro vytápěcí a chladící systémy. JAK VYBRAT ROTAČNÍ SMĚŠOVACÍ VENTIL Trojcestné směšovací ventily ESBE jsou obvykle zapojené jako směšo-vací ventily, ale lze je používat také jako přepínací nebo odchylovací ventily. Pokud je nutná vysoká teplota vtatné vody (většinou v instalacích na tuhá paliva), doporučuje se čtyřcestný směšovací ventil.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky