pátek 23. prosince 2016

Ponorné čerpadlo na vodu

Vybírejte ponorná čerpadla u specialistů na čerpadla a čerpací techniku. Ponorná čerpadla do studen a vrtů jsou opratřena atestem na trvalý styk s pitnu vodou. Ponorné a povrchové čerpadlá na vodu , určené na čerpanie vody zo studní, vrtov, nádrží a pod.


Ponorné čerpadlo na vodu

Jednoduché zavlažovanie záhrady s ponornými tlakovými čerpadlami Čerpadlá do nádrží na dažďovú vodu – vysoký výkon a praktické používanie Ponorné tlakové čerpadlá – na čerpanie vody z hlbokých studní alebo nádrží. Ponorné čerpadlá do studne môžu byť použité aj ako záhradné čerpadlá. Zvoľte si požadovaný výtlak ponorného čerpadla na vodu : Všimnite si prosím súvisiace produkty k ponorným čerpadlám.


V ponuke nájdete aj malá ponorné čerpadlá pre čerpanie vody zo sudov, alebo nádrží na dažďovú vodu - obľúbeným riešením sú automatické vodárne. Zvláštne kategori predstavujú zavlažovacie systémy, ktoré majú obvykle vysoké nároky na tlak (pre správnu funkciu zavlažovačov). Vodárna je ideální pro použití v zahradních systémech, kde může zásobovat vodou běžné zahradní rozvody. Ponorné kalové čerpadlo na odsávanie špinavej vody zo studní, jám záhrad a podobne. Samonasávacie čerpadlá umožňujú čerpanie vody z menších hĺbok (do 8m), prípadn.


Ponorné čerpadlo na vodu

Variabilne nastaviteľný plavákový spínač. Hledáte ponorné tlakové čerpadlo pro realizaci domácí vodárny? Nebo potřebujete čerpadlo do studny pro zavlažování zahrady? Správný výběr čerpadla vám zajistí dodávku vody po mnoho let. Proto v naší nabídce najdete jen čerpadla, která splňují ty nejvyšší nároky na kvalitu.


Výška vodního sloupce, do které je čerpadlo schopno vodu vytlačit Čerpaná voda Voda, pro jejíž čerpání lze čerpadlo používat Výstupní rozměr Čerpadlo je na výstupu vybaveno koncovkou se závitem uvedeného rozměru. Okrem toho nájdete v našom sortimente aj kombinované modely: ponorné čerpadlá AL-KO Twin spájajú čerpadlo na čistú vodu a čerpadlo na znečistenú vodu v jedinom zariadení. Rovnako dve úlohy plnia naše kompaktné ponorné tlakové čerpadlá, pretože dosahujú vysoký tlak a veľké prepravované množstvo.


Vhodné pro přečerpávání, odčerpávání a odvodňování. Použiť ho tak môžete do hlbších studní, vrtov alebo k odčerpaniu zatopených pivničných priestorov. Podľa užívateľských recenzií sa prístroj jednoducho obsluhuje a takisto sa s ním ľahko manipuluje.


Veľkou výhodou je tichý chod. Vyberte si ponorné čerpadlo na vodu z našej ponuky. Máme bohatý sortiment a rôzne typy ponorných čerpadiel za skvelé ceny.


Vhodné do vrtov od priemeru 120mm na hadicové polievanie malých záhra ako zdroj vody pre chaty a pod. Ponorné tlakové čerpadlo na čistou vodu by mělo mít vestavěný předfiltr a také plovákový spínač, který čerpadlo v závislosti na hladině vody zapíná a vypíná a chrání jej před chodem nasucho. Vodu ponorné čerpadlo nasává plovákem a hadicí ji přenáší tam, kam potřebujete.


E-TECH NAUTI VN mají atest pro použití na pitnou vodu. Proto je u těchto výrobků potřeba sledovat max. Hlbinné tlakové čerpadlo má väčší výtlak a dokáže tak vyčerpať vodu z väčšej hĺbky. Ponorné tlakové čerpadlo sa používa typicky do vŕtané studne na vodu pre zásobovanie domácnosti, hlbokých a úzkych vrtov, čomu zodpovedá aj charakteristická konštrukcie.


S jejich pomocí snadno odčerpáte vodu z bazénu, z jezírka i ze zatopeného sklepa. Nebo jimi můžete naopak vodu přivést. Vodou ze studny třeba levně napustíte bazén nebo zalijete zahradu.


Poradí si s vodou pitnou, užitkovou i kalovou. Pokud máte v domě studnu nebo v blízkosti domu potok, jistě se Vám bude na zalévání zahrady hodit čerpadlo na vodu. Jak je voda znečištěná, jak je zdroj vody hluboko, do jaké výšky budete vodu čerpat, zda potřebujete. S ich pomocou jednoducho odčerpáte vodu z bazéna, z jazierka aj zo zatopenej pivnice.


Ponorné čerpadlo na vodu

Alebo nimi môžete naopak vodu priviesť. Vodou zo studne lacno napustíte bazén alebo polejete záhradu. Skvelo vám poslúžia doma aj na chate. A pozor, nie sú to žiadne.


Vážení zákazníci, Vzhľadom na opatrenia proti šíreniu koronavírusu je v ponuke len možnosť platby pri prevzatí tovaru od kuriéra DPD len platobnými kartami (nie je možná platba v hotovosti), alebo sumu za tovar uhradiť platobnou kartou, poprípade bankovým prevodom priamo pri nákupe cez e-shop.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky