pátek 2. prosince 2016

Kachlový sporák vysočanka k3

Je napojitelný na komín z boční nebo zadní strany. Vyrábí se v oboustranném provedení (pravý i levý). Sporák má vývod na druhé straně od topeniště. Je určen na vaření, pečení, vytápění v domácnostech. Pro kachlové sporáky nabízíme možnost výběru kachlí ze vzorníku.


Kachlové sporáky Vysočanka.

VAMBERECKÁ KAMNA VAMBERECKÝ KACHLOVÝ SPORÁK K3. Vamberecký sporák má regulovatelný výkon 4-kW. Nabízíme sporáky na tuhá paliva od několika výrobců v Evropě. Ruční kusová výroba kachlový sporáky Vysočanka na Moravě.


Z terciárním spalováním nabízíme sporáky Nordica z Itálie. Menší provedení je Rosetta a větší verze je sporák Rosa. Umožňuje vaření i pečení. Možnost pouze horního vývodu pro.


Při výběru kachlových kamen zvažte, jak by měla vypadat a jakou plnit funkci.

Na rozdíl od sporáku Ka K3-S nemá roztápěcí klapku. V nabídce máme kachlová krbová kamna s teplovodním výměníkem nebo kamna teplovzdušná. K-S je určen na vaření, pečení a vytápění v domácnostech.


Tento typ se vyrábí dle požadavku odběratele a to buď s bočním, zadním nebo horním vývodem z plátu. K-S má odtahové hrdlo na druhé straně od přikládacích dvířek. Minimální provozní tah komína je Pa. Prodám kachlovy sporák KVYSOČANKA se zátopnym tunelem,bylo v něm jen párkrát zatopeno,prelestit chromove části a budou jak nove,vývod z pravé zadni stěny,důvod prodeje nehodí se mě skze vývod do komína. Kamnářství Vysočanka vyrábí kachlová kamna, kachlové sporáky a krbová kamna.


Neváhejte a navštivte nás v našem moderním zázemí. Jako výrobce nabízíme nejen kvalitní krbová kamna, kachlová kamna a kachlové sporáky za rozumné ceny, ale také pomoc našeho plně vyškoleného profesionálního personálu. Tak neváhejte a navštivte naše kamnářství a vyberte si ze. Po dobu tří let jsem zde vyráběl keramické kachle a rozhodně jsem pochopil, co znamená pojem ručně vyráběná keramika.


Provedení: kachle vzorovaná. Bohužel se nám nepodařilo najít produkt vysocanka kachlovy sporak k3. Objednal jsem si u Vás náhradní díly ke. Všechny informace o produktu sporák na tuhá paliva Vysočanka keramický sporák K-,, porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Vysočanka keramický sporák K-,. Průměrná teplota spalin je 265°C.


Tradiční český výrobce.

Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky