pondělí 19. prosince 2016

Vložky s laktobacily

Pro ženy s lehkou inkontinencí. Unikátní kombinace ultratenké hygienické vložky , probiotik a kyseliny mléčné. Vložky Intimea s laktobacily a kyselinou mléčnou jsou určené k pravidelnému použití! Vložky obsahují čistou probiotickou kulturu Lactobacillus acidophilus v kombinaci.


Vložky s laktobacily

Obnovte svoji střevní mikroflóru. Na našem trhu se prodávají tampóny Ellen, jež obsahují laktobacily. Vložky s probiotikami: Revolúcia v dámskej intímnej hygiene.


Tyto přátelské bakterie brání růstu jiných mikroorganismů a produkují kyselinu mléčnou. Pochva je před agresivními mikroorganizmy, které mohou být příčinou různých infekcí, chráněna především laktobacily , tedy bakteriemi mléčného kvašení. Ale kvůli užívání antibiotik, tabáku, nadměrné nebo nevhodné intimní hygieně, hormonálním změnám, nadměrnému stresu, nošení syntetického nebo těsného.


Vložky s laktobacily

Ač se to zdá neuvěřitelné, tak je to právě Česká republika, kde vznikly a poprvé byly uvedeny na trh dámské ultratenké menstruační vložky s probiotiky a kyselinou mléčnou. A přinášejí revoluci do intimní hygieny žen. Poševní sliznice a laktobacily patří neoddělitelně k sobě.


Pokud u ženy vznikne vaginální. V případě potřeby (pokud máte vy nebo vaše děti problémy s polykáním tobolek) je možné obsah tobolky vysypat a sníst spolu s jídlem či nápojem. Naturella GREEN TEA Ultra Normal hygienické vložky ks Hygienické dámske vložky sú určené na použitie pri normálnej a silnejšej menštruácii. Probiotika jsou nezbytné pro náš. S povrchom jemným k pokožke a obsahom fyto krému - výťažku zo zeleného čaju.


Na jednorazové použitie. Máme vložky - výběr necháme na vás. Swiss NatureVia Laktobacily Imunita kapslí Unikátní komplex 5-ti vybraných kmenů probiotik.


Ochranná Bio-support technologie zajistí průchod živých bakterií až do střev. Laktobacily a další probiotika jsou živé mikroorganismy které se přirozeně vyskytují ve střevech. Mají řadu důležitých funkcí : udržují rovnováhu střevní mikroflóry, zabraňují přemnožení škodlivých bakterií , pomáhají při trávení potravy.


Vložky s laktobacily

Baktérie mliečneho kvasenia, teda probiotiká, medzi ktoré patria aj laktobacily , nájdete hneď v niekoľkých variantoch. Najčastejšie sa jedná o kapsule, často sú tieto prípravky obohatené aj o ďalšie vitamíny, alebo minerálne látky. Môžeme ich deliť aj podľa toho, pre koho sú určené.


Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. V prípade dospelých ich. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť.


Vložky s laktobacily

SAMU vložky pôrodnícke ks Zľava Zdravotnícka pomôcka špeciálne určená pre ženy v období po pôrode. Vložky sú vyrobené z vysoko priedušného materiálu, ktorý bráni vzniku infekcií. Vložky sa fixujú o spodnú bielizeň alebo sa fixujú pomocou fixačných nohavičiek. Vymieňajú sa podľa potreby.


Střevní mikroflóra ovlivňuje jak průběh trávení, tak celkovou imunitu organismu. Mezi nejčastěji používané kmeny probiotik patří laktobacily a bifidobakterie. Svojim zložením je prispôsobený detskej črevnej mikroflóre. Vhodný pre deti od narodenia. GS Laktobacily FORTE - Prípravok obsahuje unikátny komplex kmeňov baktérii mliečneho kvasenia, naviac aj vlákninu, inulín a tiež selén, ktorý podporuje správnu funkciu imunitného systému.


Ria Air Active NORMAL hygienické vložky 24ks Zľava Dámske hygienické vložky s dvojitou pozdĺžnou drážkou pre dokonalýtvar. Vďaka textilnej povrchovej vrstve Sensitive Dry sú obzvlášťsuché a mimoriadne hebké voči pokožke. Vďaka priedušnej fólii súšetrné k pokožke a bezpečne chránia spodnú bielizeň. Vyberajte si Hygienické vložky podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.


Sme vaša internetová lekáreň s dopravou za €, nad € zadarmo. Upozorňujeme, že aj keď expedujeme zásielky včas, môžu sa na ceste k vám zdržať.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky