čtvrtek 15. prosince 2016

Krb vymenik

Súhlasím s tým, aby spoločnosť KRB -TECH s. Pravidlách ochrany osobných údajov GDPR. Nikdo nechce mít doma nepořádek. Ze zkušeností mnoha domácností vyplývá, že je-li vaším tepelným zdrojem teplovzdušná krbová vložka, můžete se brzy dočkat nemilého překvapení.


Jedním z nepropracovanějších systémů, který spojuje tyto snahy, jsou konstrukčně jedinečné externí teplovodní výměníky Mijori, vhodné pro krby a kamna. Krb Amélia 24kw - s vodným plášťom panoramatické sklo krb amelia 24kw.

Krby či krbová kamna slouží většinou jako další alternativa k některému z hlavních způsobů vytápění rodinných domů. Jsou příjemným zdrojem tepla, a i když už dávno nejde o sice romantické, ale málo účinné otevřené krby, živý oheň zůstává. My se dnes budeme zabývat krbovými vložkami a krbovými kamny s teplovodním výměníkem. Jsou schopny navíc ohřívat vodu, kterou pak dodává do bojleru, topení nebo akumulační nádrže.


Teplovodné krby a krbové vložky. Jsme specialisté na tepelné výměníky, zejména na výměníky deskové. Náš tým má dlouholeté zkušenosti s navrhováním a prodejem výměníků pájených i rozebiratelných.


Orientační přenosy tepla.

Tabulka udává orientační přenosy tepla v kW pro nejběžnější typy výměníků. Tyto hodnoty nejsou určující, doporučujeme dotázat se a nechat si provést výpočet na konkrétní akci. Krb je krb , kotel je kotel, bojler je bojler, krbová kamna jsou krbová kamna, pec je pec. Jakékoliv kombinace těchto výrobků jsou spíše v praxi komplikací, než výhodou.


Krby, kamna novou generaci krbových kamen s výměníkem , která svou technickou vyspělostí překonala stávající konkurenci. Na vine neni komin , ale ta nestastna konstrukce, kdy nad vymenikem ( nad pruduchy vymeniku )je plech ccamm, ktery zabranuje spalinam okamzite opustit komoru a vryci spaliny zpet na vymenik. Je mi jasne proc tomu tak je, vyrobce chtel za kazdou cenu vyuzit i ztratove teplo. ALE, kour pote prochazi pouze malymi otvory v zadu, po obou stranach. Malo by to fungovat tak, ze tak ze krb zohrieva vodu do podlahovky a plynovy kotol vodu len dohrieva.


Ale, ma to riziko to, ze ak nie je elektrina, tak ak ouz niekto pisal, voda v krbe zovre, pretoze ten je napojeny na cerpadlo, ktore tu vodu rozhana. V důsledku toho je dosaženo rovnoměrného rozložení tepla do všech vytápěných místností. Velmi důležité je správné dimenzování velikosti krbu (krbové vložky) tak, aby bylo dosaženo optimální tepelné pohody v místnosti, kde je krb umístěn a místností vytápěných radiátory. Ve většině případů je instalován jako sekundární zdroj tepla v kombinaci s plynovým nebo elektrickým kotlem.


Je třeba vzít v úvahu ,že může být v provozu buď pouze kotel nebo krb ,ale i obě zařízení součastně. Systém by měl být opatřen. Hledáte krbová kamna vysoké kvality ale přitom za dostupně nízké ceny?


Krbové teplovzdušné výměníky.

Celou nabídku krbových kamen naleznete v našem e-shopu. TEPLOVZDUŠNÉ VÝMĚNÍKY KE KAMNŮM. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.


Našemu silnému týmu je potěšením Vás přivítat na těchto webových stránkách ! KG širokou nabídku produktů na téma oheň a vytápění dřevem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky