pondělí 26. prosince 2016

Pneumatický dopravník pelet

Množství pelet v malém zásobníku se doplní stisknutím tlačítka a uvedením podavače do chodu. Pokud je vrtulka hladinoznaku volná (nezasypaná palivem), volně se protáčí a. Vedle hořáků tak vyrábíme mimo jiné pneumatické dopravníky pelet , či peletové zásobníky různých velikostí i konstrukcí. PDP umožňuje dopravu pelet o průměru – mm do max.


Pro dopravu pelet do provozního zásobníku kotle využívají PROUDĚNÍ VZDUCHU V DOPRAVNÍCH HADICÍCH.

Pneumatický dopravník slouží k průběžnému doplňování paliva ve formě dřevních pelet prům. Je sestaven z dmychadla (ventilátoru), cyklony, dopravních hadic, odběrné sondy (adaptéru) a řídícího systému. Pneumatické dopravník pelet se s výhodou používají především pro výkony kotlů do kW při instalacích, kde nelze sklad pelet umístiti v blízkosti kotle. Tento dopravník není určen pro kotle s úpravou pro hořák na pelety.


Mnohonásobně osvědčený dopravní systém se obejde, při nepřetržitém zásobování pelet , bez přítomnosti obsluhy. Využívá se, pokud není možno skladovat pelety v blízkosti kotle a je tak potřeba zajistit automatické dodávání pelet. Automatocký kotol na drevo a lacné drevné pelety.

Pod násypkou chladiče je umístěn pásový dopravník m (kW) pro odvádění pelet do zvoleného obalu uchyceného v podpěrném stojanu. Teplý vzduch je přes ventilátor hnán do koncové aspirace, která odvádí horký vzduch z technologie. Prodám šnekový dopravník na dopravu uhlí pelet obilí atd. Dopravník lze sestavit s druhým dopravníkem a nebo dopravník zalomit pod úhlem dopraví uhlí z jakéhokoli místa. Doprava vlastní a nebo na dobírku přepravní službou.


Kongskilde TRL 1tlačný pneumatický dopravník na obilí s motorem a rotačním dávkovačem. Schrage Conveying GmbH pro Českou a Slovenskou republiku, představuje řetězové potrubní dopravníky pro dopravu sypkých materiálů. Dopravník je vybaven nad výpadem pelet inspekčním otvorem, takže čištění dopravníku může být provedeno rychle a bez problémů. Velikosti dopravníků na pelety.


MultiBio dopravníky jsou vyráběny v rozměrech metru, metru, metry, metry. Na zakázku je možné udělat dopravník o délce až metrů. Zařízení neběží trvale, ale pouze v případě vyprázdnění vyrovnávací nádrže pelet u kotle. Rozdělovač pneumatické dopravy - okruhy je určen pro pneumatickou dopravu pelet při použití tří pn.


Linka je jednoduchá, spolehlivá a pro její provozování je potřeba obsluha dvou až tří lidí v závislosti na způsobu balení pelet. Ocelová konstrukce, zásobník na pelety kg, dvojitá izolace dvířek.

Může být napojen na solární panely a nebo na plynový kotel. KIT centrála DOMOKLIMA a pneumatický dopravník pelet za příplatek. Maximální úrovně komfortu vytápění je možné docílit doplněním otopného systému s automatickým kotlem na pelety řady BioClass o sezónní silo na pelety a pneumatický dopravní systém paliva namontovaný na zásobník pelet typu L. Jednofázový dopravník pro suchý a granulovaný materiál jako výrobní strojový podavač Nilfisk a členové skupiny Nilfisk Group se budou věnovat zákazníkům přímo, cestou celosvětové sítě prodejců. Prodám zavírací klapku průměr mm, včetně příruby a hadice.


Používal jsem ji na doplňování pelet do nasypky peletoveho kotle. Podařilo se mi výhodně koupit pneumatický dopravník , tak prodávám. Lopatkový dopravník je určen k přepravě hotových a vychlazených pelet. Lze jej použít na přepravu do zásobníku na Big Bag nebo o zásobníku baličky. Výška je regulovatelná s možností nastavení dle vlastní potřeby.


Přepraví až 5kg hotových pelet za hodinu. Dle požadavků zákazníka vyrobíme dopravník s jinou. Pelety nabízejí mezi veškerými tuhými palivy nejlepší pohodlí srovnatelné s plynovým nebo olejovým kotlem. Peletový kotel se sám zapálí, sám si přikládá palivo a sám se vypíná. Také se sám čistí a vybírá popel.


Dopravu paliva do kotle ze skladu zajišťuje šnekový nebo pneumatický dopravník.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky