středa 14. prosince 2016

Elektrický smeták vileda

Oddělitelná prachovka pro stírání prachu. Rotující kartáč umístěn vpředu sbírá drobné nečistoty a vlasy. Snadná výměna a čištění kartáče. Zametat jedním smetákem dřevěné parkety, podlahu v garáži a venkovní schody od sněhu není vhodné. Proto vyrábíme smetáky s různou tvrdostí štětin pro dokonalý úklid.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Praktický elektrický smeták Vileda E-sweeper, který nahradí Váš mop na stírání prachu. Vyzkoušejte tento jedinečný systém úklidu, který vysmýčí Váš interiér zcela bez námahy. Smeták můžete použít na všechny typy podlah, ze kterých vytře prach do speciálního snadno vysypatelného zásobníku. Na tvrdé podlaze vydrží vysávat min, na koberci min. Po vybití baterie ho stačí nechat nabít.


Nový výkonnější robotický smeták. Patentovaný systém sběru nečistot (aktivní gumové kartáče pro rychlý a snadný sběr nečistot, vlasů i prachu – nezanechávají za sebou špínu). Free Shipping Available. Je velice praktický, nezabere moc místa, takže ho mohu mít vždy při ruce.


Překvapilo mě jak je lehoučký a skladný. Tyč je otočná o 3°, takže se lehce s přístrojem dostanu i pod stůl. Další plus bych viděla i ve snadné údržbě přístroje. Elektrický smeták s oddělitelnou prachovkou je kompaktním pomocníkem pro každou domácnost, který dosáhne na těžko přístupná místa. Jeho čištění je velmi snadné a není potřeba.


V, vhodný na všechny typy podlah, hmotnost kg. Vileda elektrický smeták s oddělitelnou prachovkou je kompaktním pomocníkem pro každou domácnost, který dosáhne na těžko přístupná místa. Aktuální nabídka od Zbožomat. AKU, originální balení, záruka 2roky.


V Ostravě osobně, jinak po dohodě i poštou. Vileda Elektrický smeták (E-Sweeper II.) ️ Široký sortiment ️ Dobré ceny ️ Extreme Digital ️⭐ edigital. Lepší výsledek ve srovnání s předchozím typem E-sweepru. Jednoduché uskladňování přístroje a. Zametač elektrický vileda - Výsledek vyhledávání.


Vyskúšajte tento jedinečný systém upratovania, ktorý vysmýčí Váš interiér úplne bez námahy. Celý přístroj váží pouhý kg a manipulaci usnadňuje i flexibilní kloub. Smeták si oblíbíte i pro jeho snadné čištění a pohodlné skladování. Svým zákazníkům nabízíme kompletní sortiment elektra, sportovního zboží, zahradní techniky, vybavení do dílny, chovatelských potřeb, dětského vybavení a spoustu dalších doplňků pro volný čas a zábavu. Nabízíme širokou škálu nadstandardních služeb a zákaznického servisu.


Navíc osobní odběr zdarma ve. Už jste někdy při uklízení odpočívali? Tak to zkuste – robotický mop Vileda vytře podlahy za vás! Pohybuje se samostatně, a pokud narazí na překážku, odrazí se od ní a pokračuje dál.


Nemusíte se však bát o nábytek – mop má měkké hrany, které zabrání jeho poškození a kromě toho pomáhají.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky