čtvrtek 29. prosince 2016

Kloktat dehet recenze

Kloktat dehet mě dost chytlo, přečetla jsem to témeř jedním dechem. Novému Topolovu románu rovněž nechybí vynikající, nijak nedrhnoucí styl -snad i díky tomu, že již není tak přerývaný jako v Sestře, neboť se nesnaží držet tempo se samotným příběhem. Hlavním hrdinou je mladík, vyrůstající v děcáku, který se po topolovsku přimele ke všem zásadním událostem. Román známého básníka a prozaika, autora románů Sestra, Anděl a Noční práce.


Jeho hrdinům chybí heroismus, o to víc oplývají malicherností, rasismem a nedostatkem vyšších ideálů. Prostřednictvím dětského.

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Autorem je Jáchym Topol. Hodnocení, recenze , zajímavosti a informace o knize. Doplňme, že kniha vyšla prvním vydáním v nakladatelství Torst a kresbami ji doplnil Juraj Horváth.


Děj knihy je zasazen do vesnice Siřem v lounském okrese a odehrává se během šedesátých let dvacátého století. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Dnes objednáte, zítra vyzvednete… a můžete začít číst.

Nový román známého básníka a prozaika, autora románů Sestra, Anděl a Noční práce. Recenze napovídají, že. Knihy Jáchyma Topola jsou tím druhem knih, do kterých se mi nejdřív vůbec nechce, ale jakmile se do nich začtu, tak se nemůžu odtrhnout. Tuhle knihu je možné nenávidět a zároveň milovat.


K Vysočině má ještě hlubší vztah, protože v mládí se jeho vzorem stal humpolecký Ivan Jirous. V úvodu části věnované fikci a historii Doležel připomíná okolnosti vzniku. Jeho nejnovější román Citlivý člověk právě vychází v nakladatelství Torst.


SVOBODOVÁ JINDRA: Sémantika sloves. Topol zvláštním jazykem sirotka vytváří. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Takže dneska jsou to většinou překladatelé, kteří jsou mými prvními čtenáři. Bondy prý vyslovil názor, že by ses měl vrátit k poezii, protože próza ti příliš nejde.


Prolistujte stránky knihy, přečtěte si recenze čtenářů, nechte si doporučit podobnou knihu z nabídky více než miliónů titulů. Nejlevnější e-shop NEJLEVNĚJŠÍ KNIHY. Zboží za akční ceny, slevy. Jako „tankovou jízdu českou minulostí“ charakterizovala román 25.


Independent Maya Jaggi.

Informace o českém vydání. Editorka Erika Abrams Torst článek recenze 3. Léčebný dehet má velmi vzácné kosmetické a léčivé účinky. Jiří HÁJÍČEK Selský baroko Host článek recenze 4. Oldřich KRÁL Čínská filosofie Maxima rozhovor recenze Jorge Luis BORGES Ars poetica Překlad Mariana.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky