úterý 6. prosince 2016

Dakon dor 16 bazar

Prodám kotel dakon Dor F , plně funkční. Zatím je stále připojen na komín takže možno vyzkoušet. Při předání bude vyčištěný, nyní přidávám fotky ‘za provozu’. Automatický kotel dakon dor N15.


Dakon DOR 1 - šamoty Inzerát byl odebran z oblíbených. Ekvitermní regulace TECH ST-431. Dakon dor 5n 15kw Inzerát byl odebran z oblíbených. Plynový ventil DAKON VK410. Popis: Dobrý den, nemáte prosím někdo tento typ kotle?


Potřeboval bych si nafotit pouze připojení na komín a topení. Předchozí obrázek Následující obrázek Inzerát byl odebran z oblíbených. S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odborně pomůžeme na tel. Dakon - vyrábíme tradiční české kotle na tuhá paliva a elektrokotle.


Spolehlivý zdroj tepla pro váš domov. Zaručujeme bezpečný provoz a dlouhou životnost. Vytvořte si hlídacího psa, který za vás bude hlídat nové nabídky pro vaše vyhledávání. V sekci Hlídací psi lze prohlížet souhrn novinek z vašich hledání, nebo si nastavit zasílaní novinek mailem. Mám tu lehce poškozené kotle, jedna velikost je 12kW-16kW a dále velikost 20kW-24kW-25kW- 32kW-kde většina dílů je shodných dvířka, vrchní litinová deska, regulace, rošty, klapka zatápěcí, komínová aj.


Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Inzerce zdarma, bazar , inzeráty - Inzertní server pro Českou republiku. PRODÁM FUNKČNÍ KOTEL NA PEVNÁ PALIVA DOR Bazar.


Stalo se mi teď že mi u kotle vylezla teplota i tlak. Použitá,prasklá cena C Kč. Building A Large Post Frame Garage Full Time-lapse Construction: NEVER BEFORE SEEN FOOTAGE - Duration: :28. Rošt přední výklopný - jen spodní část použitá 1Kč. Nový náhradní spodní plech horní plotny 1Kč.


Ekonomizér nový 1Kč. Vyberajte z inzerátov. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.


KOTEL NA TUHÁ PALIVA DAKON DOR 12kW KOTEL NA TUHÁ PALIVA DAKON DOR 12kW. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nový, nepoužíváný kotel na tuhá paliva DAKON DOR 12kW. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Je v absolutním pořádku, v. Běžná cena 87K č- Cena 78Kč. Teplovodní ocelový kotel DOR je určený pro spalování všech běžně užívaných pevných paliv – hnědého a černého uhlí, briket, koksu, dřeva a dřevního odpadu.


Dokonalost spalování zaručuje unikátní roštová soustava. Kotel DOR má výkon 6– kW.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky