čtvrtek 15. prosince 2016

Ruční sprcha s hadicí

Ruční sprcha s hadicí

Kvalitní sprchový set pro vaši koupelnu za velmi nízkou cenu. Flexibilní hadice umožňuje použití sprchy ve větší vzdálenosti od přívodu vody a umožňuje ošetřit také ležící osobu. Bidetová sprška s páčkou - set s hadicí a držákem bidet-sprcha-set. Skladem, ihned k odběru ks. Carletta ruční sprcha s mosazným vnitřkem a integrovaným ventilem pro regulaci proudu vody, odolnou hadicí , stolní rosetou s maticí, těsnění a distanční.


Horní sprcha s tropickým deštěm. Materiál: bílý plast, hadice m. Vodní sprcha na domácí zvířata s hadicí BASS Zařízení na mytí domácích zvířat. Oční a obličejové bezpečnostní sprchy by měly být umístěny v provozech, kde přicházejí osoby do styku s nebezpečnými látkami a hrozí riziko zasažení očí nebo těla, jako jsou laboratoře, dílny, nemocnice, v plaveckých areálech s chlorací, univerzity, školy a podobně. I s pouhou ruční sprchou můžete během sprchování hýčkat svoje tělo. Vyzkoušejte jemný déšť kapek při funkci „Rain“, masáž silnějším proudem vody díky funkci „Jet“ nebo spojte obě dohromady a vychutnejte si kombinovaný účinek.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Každý den stovky novinek v nabídce. A přesto, tenhle kousek už si ode mě nekoupíte.


Luxusní ruční sprcha do sprchového koutu, praktická pomůcka, která oživí každou koupelnu. Tohle člověk prostě musí jednou zažít: radost ze sprchování ve velkém s hříšně příjemnými typy proudů. Ruční sprcha s LED osvětlením. Vybírat můžete od základních modelů s jedním proudem až po modely obsahující funkcí, resp.


S výběrem ruční sprchy i dalších koupelnových doplňků Vám rádi poradíme. S možností přepínání mezi sprchovými proudy, ruční sprchy rozdělujeme na: jednoproudová ruční sprcha , dvouproudová ruční sprcha , tříproudová ruční sprcha , čtyřproudová ruční sprcha až pětiproudová ruční sprcha s možností přepínání sprchového. Stabilní robustní držáky vždy zajišťují správnou polohu k postiženému. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Automaticky přepínaná sprška k baterii s držákem na zeď.


Ruční sprcha s hadicí

Sprška se aktivuje až po stisknutí tlačítka. Vybírejte z naší široké škály ručních sprch různého designu, funkcí, materiálů, velikostí a tvarů. Důležité je mít na mysli nejen vzhle ale i možnosti volby tryskových typů, přepínání jednotlivých proudů, materiál a vhodný tvar rukojeti. Sprchujete se se sprchou v ruce? Solární sprcha Amateriál broušená nerezová ocel aisi3osazená nerezovou pákovou baterií a nerezovým kohoutem.


Na přídavný kohout lze našroubovat konektor pro rychlospojku na zahradní hadici. Na seznam Přidat na seznam. Hydromasážní panel do sprchového koutu. Montuje se na stěnu nebo do rohu.


Ruční sprcha s hadicí

Chybí pevná hlavová sprcha. Nespornou výhodou ruční sprchy s hadicí je její relativní neomezenost v pohybu. Je-li potřeba, můžeme jí tak využít k očistě i jen některých částí těla, přičemž základním předpokladem je dostatečná délka sprchové hadice. Doplňující informace k produktu.


Vážení zákazníci, v souvislosti s COVID-náš e-shop funguje bez omezení, avšak objednávky nelze platit dopravci dobírkou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky