pátek 16. prosince 2016

Stacionární kombinovaný bojler

Stacionární kombinovaný bojler

Kombinovaný bojler dokáže využívat dva rozdílné zdroje energie. S jejich pomocí dochází k ohřevu užitkové vody. Tento typ bojleru je schopen fungovat jako zásobník teplé vody ohřívané ještě jiným zdrojem.


Stacionární kombinovaný bojler

Při výpadku jednoho či druhého zdroje tak můžete ohřívat vodu bez problému dál. ACV SMART E Plus 2- stacionární nepřímotopný zásobník teplé vody s nerezovou nádrží a systémem Tank-in-Tank, s možností zabudování topné tyče, zabudovaný teploměr, regulační termostat, rozšířené o dva vstupy topné vody. Stacionární elektrické ohřívače vody - bojlery jsou určeny k postavení na zem. Bojler je určen pro svislou montáž.


Keramické těleso je v době ohřevu ovládáno termostatem, na kterém lze plynule nastavit požadovanou teplotu. Zdroj môžete meniť v závislosti od vykurovacej sezóny, výhodného nočného prúdu či výpadku. Nevýhodou je vyššia nákupná cena.


Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa. Za toto odbobí jsme získali mnoho zkušeností, se kterými se rádi podělíme se svými zákazníky.


Zde si můžete vybrat jak kombinovaný bojlery svislý (závěsný), tak kombinovaný bojler vodorovný (ležatý). K dispozici máte výběr od 80l do 7l. Tato moderní technologie umožňuje zajistit přesnou, rovnoměrnou tloušťku ochranného povrchu která spolu s vyšší elasticitou.


Nádoba bojleru je elektrostaticky smaltovaná. Doporučené palivo pro kombinovaný bojler. Mezi ně patří elektrika, plyn i tuhá paliva. To oceníte zejména v létě, kdy můžete ohřívat za pomocí elektřiny, v zimě naopak využijete levnější plyn.


Cena neobsahuje eletktrické topné těleso - topné těle. Ohřívače vody a bojlery. ARISTON VELIS EVO Wi-Fi 80. Možnost ovládání a sledování pomocí WIFI sítě. Cez zimu sa využíva kotol kúrenia.


Stacionární kombinovaný bojler

V zime sa nemusí využívať elektrické vykurovanie bojlera. Obojživelný bojler Obojživelný bojler je ľudový výraz pre nepriamoohrevný bojler. Jedná sa o jednu a tú istú vec.


ELÍZ EURO 2elektrický svislý zásobník vody, bojler , smalt, 200l ELÍZ EURO2ELÍZ EURO 2elektrický svislý zásobník vody, bojler , smalt, 200l. Určený je pro svislou nástěnnou montáž. Nádrž je izolovaná kvalitnou polyuretánovou izoláciou čím zahriata voda zostáva dlhšie teplá. Kombinácia nepriamovýhrevného zásobníka s jedným (NTR), alebo dvoma (NTRR) výmenníkmi a vhodne zvolenej vykurovacej jednotky umožňuje fungovanie zásobníka v režime kombinovaného ohrevu elektrinou a ďalším zdrojom (zdrojmi) tepla.


Rozměr (ŠxV) 53x12cm. S digitálním ovládáním. Elektrický bojler o reálném objemu 1litrů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky