pátek 2. prosince 2016

Bio menstruační vložky

Pokud se jedná o ty klasické, výsledná hromada nerozložitelného odpadu je hrozivá. Pohodlné vložky a tampony bez zbytečné chemie pro příjemnou menstruaci. Jednorázové vložky , které vám nabízíme, jsou vyrobeny z přírodních materiálů, dotyková vrstva je z bio bavlny.


Vložky jsou biodegradabilní, jsou zcela bez parfemace a byly běleny bez chlóru. Dobře absorbují tekutinu, jsou měkké a prodyšné.

Zároveň vás ale samozřejmě během dnů menstruace spolehlivě ochrání. A nemusíte se obávat, že by po odlepení vložky na kalhotkách zbytky tohoto lepidla zůstaly. Dotyková vrstva je z bio bavlny a je tak mnohem vhodnější pro ženy, které trpí různými intimními problémy.


Opravdu je mezi konvenční bavlnou a tou bio tak velký rozdíl? Hypoalergenní povrch a jádro ze 1 bio bavlny, bělené bez chlóru, bez parfemace, přítomnosti plastů a kovů umožňují pokožce v její přirozené funkčnosti a potřebě dýchat. Hygienické vložky z kvalitní organické bavlny vám poskytnou spolehlivou ochranu a zároveň jsou velice jemné k intimním partiím.


Bio bavlna je totiž vyrobena bez pomoci agresivních bělidel, jako je chlor, ale i chemických parfemací.

Vložky tak udržují přirozené pH sliznice a chrání vás před vznikem podráždění. Bio bavlna absorbuje pozvolna a postupně pouze menstruační krev a pochvu tak zbytečně nezbavuje přirozeného, ochranného zvlhčení. Tampony jsou biologicky rozložitelné a kompostovatelné, jsou zcela bez parfemace a plastů a nebyly běleny chlórem.


Od různých pruhů látky, vlny, až po látkové vložky , které si většinou i samy šily doma. Látkové menstruační vložky obdržely od všech třech testujících jedničky jak za manipulaci, tak hygienické hledisko i při celkovém hodnocení. Bio menstruační vložky denní s křidélky jsou dokonale spolehlivé.


Takový stav většinou znamená, že jsou používány vložky , které brání pokožce dýchat. Neodbývejte se nepohodlnými syntetickými vložkami, které jako toxický odpad doslova zaplavují naši planetu. Dopřejte si lepší funkčnost, pohodlí a čistotu bio bavlny, která je plně rozložitelná. Jelikož ženy menstruují odjakživa, bylo potřeba tuhle fázi jejich život řešit už v dávné minulosti.


Vložky si ženy samy vyráběly se savých materiálů, například z mechu, papyru nebo zvířecích kožešin, které se dokonce po použití daly přepírat. Všechny Organyc bio menstruační vložky mají povrch i jádro ze 1 bio bavlny, spodní část a sáček vyrobený z polymerů kukuřičného škrobu, jsou kompletně plně rozložitelné a kompostovatelné. Krabičky jsou vyrobeny z recyklovaného papíru.


Z BIO bambusu a certifikované BIO bavlny je vyrábí česká značka LadyPad. Základem vložky je vnější část s patentky, kterými ji připevníte a pak už jen vkládáte vnitřní vložku. Ta má nepropustnou vrstvu, proto neproteče a zároveň dobře saje.

Potřebujete více informací? Menstruační kalíšky jsou pohodlnou a ekologickou alternativou vložek a tampónů. Přečtěte si článek Jak používat menstruační kalíšek nebo se podívejte na videa o menstruačních kalíšcích. Je pohodlnější, levnější a ekologičtější, navíc jej máte neustále po ruce připraven k okamžitému použití. JSME ZDE STÁLE PRO VÁS.


Objednávky nad 5Kč doprava ZDARMA! Pro jistotu doručení zásilek jsme ponechali pouze on-line platby. V prvních měsících po porodu Vám velmi usnadní život a Vaše miminko velmi potěší.


Pro čerstvě narozené děti jsou nejlepčší elastické šátky, pokud si do vázání netroufáte, velmi se nám osvědčilo šátkové nosítko Caboo, pro děti cca od měsíců jsou ideální ergonomická nosítka. Ať je to tak nebo tak, v této kategorii najdete pomocníky pro každodenní hygienu jako: bio menstruační vložky značky BIO Organyc. V poslední době je také velký boom látkových vložek, které ženy znají od nepaměti. Nové látkové vložky jsou však mnohem propracovanější a stylovější. Najdete zde kelímky i čisticí prostředky pro snadnou sterilizaci kalíšku nebo látkové slipové vložky , které mohou sloužit jako pojistka ke kalíšku.


Je to vynález, který mezi ženami často probouzí vášnivé diskuze.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky