středa 21. prosince 2016

Axiální průmyslové ventilátory

Vysoké pracovní tempo a nepřetržitý provoz jim nečiní žádné problémy. Průmyslové ventilátory v sobě kombinují spolehlivost a kvalitu. Efektivně si poradí s nežádoucími pachy a těžkým vzduchem v kancelářích, barech, restauracích, sportovních centrech, průmyslových halách i dílnách. Jsou vhodné pro odvětrání průmyslových objektů, skladů, ale i kanceláří, dílen a restaurací.


Nabízíme ventilátory axiální do potrubí a ventilátory axiální na stěnu.

V naší nabídce najdete i speciální větrací box. Náš e-shop funguje bez omezení. Zásilky odesíláme pomocí všech dopravců a stále trvá také možnost osobního vyzvednutí e-shopové objednávky v naší výdejně ve Vysočanech. Axiální nástenné ventilátory. Obecně platí, že axiální ventilátory umí dopravit velké množství vzduchu při malém tlaku a na krátkou vzdálenost.


U malých axiálních ventilátorů, které používáme převážně v koupelnách a toaletách je to řádově až metry, ideální je pouze odvětrat přes zeď, nebo skrz stěnu do další místnosti, anebo do metrů na střechu. V s kuličkovými ložisky, která garantují dlouhou životnost i během využití v nepřetržitém provozu.

Správné větrání potřebuje kvalitní ventilátory a vzduchotechniku. A právě proto jich u nás najdete celou řadu. Jednoduše – Svět větrání na jednom místě. Potrubní a nástěnné axiální ventilátory EDAV a EDAV Ekonovent představují vhodné řešení pro odvětrávání průmyslových hal, provozoven nebo skladů.


Značka Blauberg (11) O. Modely Ekonovent jsou vybaveny úspornými EC motory. Nástěnné ventilátory vybavené dynamicky vyváženým hliníkovým oběžným kolem a jednofázovým (HCBB) nebo třífázovým (HCBT) motorem. Ventilátory splňují stupeň krytí IP nebo IP 55. Sortiment: malé axiální ventilátory , malé radiální ventilátory , axiální ventilátory , potrubní ventilátory ( ventilátory do kruhového potrubí, ventilátory do čtyřhranného potrubí, požární ventilátory , střešní ventilátory , stropní ventilátory , nevýbušné ventilátory , kyselinovzdorné ventilátory a speciální ventilátory ). Pokud hledáte vysokou kvalitu produktů a jedinečný design, je ventilátor HELIOS (z Německa) tou správnou volbou. Vzduchotechnika s množství příslušenství jako např.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Díky kvalitním materiálům a kuličkovým ložiskům se vyznačují dlouhou životností a vysokou spolehlivostí. Srpovité axiální lopatky zajišťují velmi příznivé hlukové spektrum.


Důraz byl kladen především na nízké emise hluku v rámci hlavního využití ventilátoru při současném co nejoptimálnějším průběhu charakteristik při dlouhé a krátké dýze.

Průtok probíhá paralelně k ose rotace lopatky ventilátoru, a tak se tyto ventilátory hodí pro vysoké výkony vzduchu při středním nárůstu tlaku. Použití v průmyslové sféře pro odvětrávání menších průmyslových prostorů, chlazení rozvaděčů a jinýc. Na všechny ventilátory značky E-vent nabízíme prodlouženou záruku v délce let! Hledáme další prodejce, velkoobchody, obchodníky s ventilátory. E-shop s ventilátory a systémů k odvětrávání, zaměřený na prodej axiálních ventilátorů a radiálních ventilátorů domácích i průmyslových včetně širokého příslušenství potřebných k instalaci systémů odvětrávání a vzduchotechnických a potrubních rozvodů.


ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Podle směru proudění se ventilátory dělí na radiální a axiální. U nás si můžete vybrat i ze široké nabídky designových ventilátoru.


Od černého provedeni po zlaté v designu Swarovski. Vážení zákazníci, z nařízení vlády ČR je aktuálně prodejna do odvolání uzavřena, tudíž není možný osobní odběr. Prosíme, případně o zvolení přepravce DPD nebo České pošty, který zboží doručí na Vaší adresu. Některé axiální ventilátory lze také využít i pro provzdušňování sypkých materiálů. Střešní ventilátory pro efektivní výměnu vzduchu v dílnách, obchodních centrech, tělocvičnách či garážích.


Radiální ventilátory Radiální průmyslové ventilátory pro odsávací výkony od 4do 96. Plastový axiální ventilátor TT dosahuje velkého průtoku vzduchu při současném dodržení nízké hlučnosti. Upozornění pro zákazníky - dočasné změny prodeje! Naše prodejna je do odvolání pro maloobchodní provoz uzavřena.


Provoz e-shopu zůstává nepřerušen a zboží si můžete i nadále objednávat a bude Vám zasláno přepravní službou PPL (nadrozměrné zásilky službou Toptrans).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky