pátek 23. prosince 2016

Závěsné odpočívadlo pro kočky

Závěsné odpočívadlo na topení pro kočky. Velmi pohodlné odpočívadlo , které se zavěsí na radiátor. Všechny kočky milují teplo a pomocí tohoto lůžka jim vytvoříte ten nejoblíbenější pelíšek. Potah z plyšového materiálu lze jednoduše sejmout a vyprat v pračce na 30? Pokud nechcete, aby vaše kočka broušením drápků na nevhodných místech poničila Váš nábytek, je dobré koupit tzv.


Jestli něco kočky opravdu milují, pak je to spánek a zvláště pak poblíž předmětů vydávajících teplo.

Dopřejte té své opravdu luxusní odpočinek s pomocí závěsného odpočívadla. To lze umístit na jakýkoliv radiátor a pak už si jen užívat pohled na slastně vrnícího chlupáče. Luxusní odpočívadlo pro kočky s polstrovaným potahem z umělé kožešiny, použitelné.


Dvoupatrové, stabilní odpočívadlo pro kočky s boudičkou. Barevné odpočívadlo se škrábadlem pro kočky. Kočky mají rády teploučko! V době léta se rády vyhřívají na parapětě na sluníčku, v zimě se zdržují blízko radiátorů.


Díky odpodívadlu bude oblíbený prostor Vaší kočky krásně měkkoučký a pohodlný.

Ideální odpočívadlo k lenošení! Nakupujte nyní výhodně na bitiba. Velikost kočky a škrabadla. Při výběru škrabadla je třeba brát v potaz i hmotnost a velikost kočky. Pokud vybíráte model pro desetikilového mazlíčka, mělo by mít škrabadlo odpovídající nosnost a zároveň by mělo být dostatečně stabilní.


Pelíšek je vyroben z nylonu s měkkým vnitřkem z plyše. Do klece ho zavěsíte pomocí čtyř úchytů. Detail produktu Do obchodu. Kč Cubo Tower škrabadlo 42.


Tommi TRAVIATA je netradiční produkt s odpočívadlem a bezpečnou konstrukcí šedé barvy. Ve dvou barevných variantách. Trixie závěsné lůžko na topení De Luxe Hodnocení: 2. Akva-Exo je internetový obchod s kamennou prodejnou v centru Brna (Úvoz 68). Nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb pro psy, kočky , hlodavce i papoušky, potřeb pro akvaristiku, teraristiku a vybavení zahradních jezírek.


Proto pokud přemýšlíte, čím byste ji potěšili, podívejte se zde. Zřejmě velký milovník zvířat vymyslel závěsné odpočívadlo , které lze připevnit ke každému typu radiátoru, podobně jako sušák na prádlo. Je potaženo měkkou textilií.

Vhodné pro každou kočku. Beeztees odpočívadlo pro kočky závěsné černé. Během podzimních sychravých a zimních studených večerů se nejen Vy potřebujte zachumlat do plyšové deky k teplému krbu a šálku čaji. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Odpočívadla pro kočky skladem.


MAGIC CAT, Zolux, CAT GATO a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky