čtvrtek 8. prosince 2016

Komínové systémy

V současné době budou naše maloobchodní prodejny Ploskovice a Merboltice sloužit pouze jako výdejní místa pro e-shop, jehož provoz není nijak omezen a telefonní objednávky. Len kvalitný komínový systém sa vám o toto teplo bezpečne postará. Kupovať niečo iba preto, že je to lacné, je však nezmysel. KOMÍNY A KOMÍNOVÉ SYSTÉMY.


Chcete si komín vybrat z pohodlí domova? Potřebujete odborně poradit s výběrem vhodného komínu, nebo příslušenství?

Jste na správné adrese. Kvalitné 3-vrstvové komínové systémy. Trojvrstvové nerezové komíny z triedy ocele 1. Najlepšia kvalita a cena na trhu len v našom e-shope. Unikátní cihelné komíny i vysoce odolné nerezové komíny umožňují připojení libovolného.


Dvířka komínová, lakované bílé 48Kč. Doporučujeme Nejnižší ceny Nejvyšší ceny Elektronický ceník. Stavebnicové komínové systémy spoločnosti Stadreko majú na trhu dlhoročné zázemie a patria k žiadaným produktom.


Keramické vložky českého výrobce vysoké kvality, nerezová plynotěsná dvířka, DN 16 1a 2mm.

Komín SUPER BLOK passive. Atmosférické nerezové komínové vložky a kouřovody pro odvod spalin od spotřebičů na pevná, kapalná a plynná paliva, tloušťka materiálu 6mm, 8mm nebo 1mm, pro plynové spotřebiče komínové vložky a kouřovody pr. Vyrábame a dodávame komíny a komínové vložky, komíny frézujeme, vložkujeme , čistíme i revidujeme. Eshop s kompletným sortimentom pre nerezové komíny (jednovrstvové, trojvrstvové), komínové systémy a zostavy na mieru, komínové vložky, rúry. Vďaka použitiu najkvalitnejších materiálov a aplikácií najmodernejších výrobných metód sa vyrába komínový systém pre vysoké požiadavky.


Spolehněte se na odborníky, kteří dodržují předepsané normy. Díky špičkovým výrobkům a precizně odvedené práci přineseme dokonalé teplo do vašeho rodinného domu nebo kanceláře. Pomůžeme vám vytvořit bezpečný domov.


Dodáváme komínové systémy se zárukou. Koncový díl s dešťovou stříškou slouží k ukončení komína a zakrytí izolace. Alternativně lze nahradit kónickým ukončením (M). Vysoká univerzálnosť Z lisovaných betónových tvárnic je možné postaviť komínové teleso s rôznym počtom prieduchov a typov vnútorných šamotových, alebo nerezových vložiek. Výroba a predaj murovaných komínov a komínových systémov TUMA s dovozom k Vám.


S pojistnou objímkou pro uchycení k poslední komínové vložce. Dvojplášťové izolované komínové systémy na realizáciu samostatných komínov vedených v objektoch, po fasáde a na podperných konštrukciach. Nerezové komíny: Nerezové systémy sú určené na ventiláciu a odvod spalín spotrebičov na plyn, tuhé palivá a vykurovací olej pre suchú a mokrú prevádzku. Komponenty a komínové systémy pro systémy odvodu spalin a přívody spalovacího vzduchu.


Jedná se zejména o jednovrstvé a třívrstvé komínové systémy , volně stojící nerezové komíny, komínové vložky, nerezové a ocelové kouřovody a širokou škálu příslušenství. Nastavenie vlastných preferencií cookies môžete kedykoľvek upraviť odkazom v spodnej časti stránok.

Vše pro levný a kvalitní komín, zděné i nerezové komíny, certifikované systémy a kusový sortiment pro váš komín. Bohaté příslušenství, odborné poradenství. V rámci komplexnosti služeb nabízíme také nerezový komín, třísložkový nerezový komín (fasádní komín), koncentrické systémy , tvárnicové systémy , a to včetně unikátního tvárnicového komínového systému SKORSTEN Single modul, vhodného (ne)jen pro dřevostavby.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky