středa 14. prosince 2016

Čerpadla

V našem e-shopu najdete širokou nabídku čerpadel a domácích vodáren pro Váš dům a zahradu. U každého druhu doporučení pro výběr a průvodce výběrem čerpadla. První čerpadla jsou známa již ze starověku. Sloužila převážně k dopravě vody a byla většinou poháněna lidskou nebo zvířecí silou.


V současné době jsou využívána čerpadla mnoha konstrukcí ve všech odvětvích hospodářství (zemědělství, průmysl, doprava), ale i na mnoha místech v našich domácnostech.

Vybírejte si Čerpadla podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. SIGMA a domácí vodárny Darling. V nabídce zavlažovací technika, bazény, tlakové nádoby, ruční a elektrické nářadí. Nakupujte u profesionálů.


Všetky čerpadlá v ponuke Prodoshop. Tieto čerpadlá su vhodné ako čerpadlá pre pitnú, úžitkovú aj kalovú vodu. Veľké prepravované množstvo našich záhradných čerpadiel hovorí samo za seba.


Aby sme Vám poskytli ten najväčší komfort a bezpečnosť, sú naše záhradné čerpadlá vybavené širokými nožičkami, niektoré majú ochranu proti chodu nasucho a hlavu čerpadla z kvalitnej ušľachtilej ocele (Inox)l.

Zabudovaný predfilter XXL. S variabilne nastaviteľným plavákovým spínačom, teleso čerpadla zo spevneného plastu, m prípojný kábel, obežné koleso z norylu, tepelná poistka, trgonomicky tvarovaná. Zázemí kamených prodejen.


Vybrať si môžete ponorné čerpadlo na čerpanie vody z pivnice, bazénov či nádrží alebo povrchové elektrické čerpadlo, ktoré je možné použiť napríklad na čerpanie vodovodnej alebo dažďovej vody. Nabízíme širokou škálu čerpadel renomovaných výrobců jako je Debem, OBL, Pulsafeeder, která dodáváme po celé České i Slovenské republice. Cenové zvýhodnění, Produkty podle použití, Produkty, Pumpa Naše prodejny jsou otevřené.


Při návštěvě, prosím, zachovávejte bezpečnostní vzdálenost a noste roušky. A na tom jsme založili naši obchodní filozofii - nechceme pouze prodávat čerpadla , ale chceme našim zákazníkům pomáhat s tím, čemu rozumíme a co nás baví. Proto se vždy snažíme, aby u nás byl výběr, nákup a používání čerpadla bez starostí. Nejlepší čerpadlo je totiž takové, o které se nemusíte starat.


S ich pomocou jednoducho odčerpáte vodu z bazéna, z jazierka aj zo zatopenej pivnice. Nabízíme profesionální kalová čerpadla pro zemědělské či průmyslové použití, i menší kalová čerpadla např. V nabídce najdete také profesionální benzínová čerpadla HERON, speciální 12V čerpadla , vodokružné vývěvy, jezírková čerpadla , nebo klasické ruční pumpy na studnu. Wilo-Varios PICO-STG je univerzální řešení výměny v oblasti topení, klimatizace a chlazení pro rodinné domy a dvojdomky. Umožňuje standardní a externí režim regulace – a s pomocí funkce Sync lze jednoduše převzít nastavení vyměněného čerpadla.


Nyní také pro solární a geotermální energii díky kompaktní.

Naopak povrchová čerpadla čerpají jen z jedné nádoby do další, aniž by byla ve vodě - hodí se např. Alternativou jsou jim přímo sudová čerpadla , jejichž plovák vložíte rovnou do zásobníku vody a pohodlně zavlažujete. S jejich pomocí snadno odčerpáte vodu z bazénu, z jezírka i ze zatopeného sklepa. Nebo jimi můžete naopak vodu přivést.


Vodou ze studny třeba levně napustíte bazén nebo zalijete zahradu. Vybírejte si Zahrada podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. ERPADLA GRUNDFOS PRO VŠECHNY SYSTÉMY A APLIKACE. Grundfos nabízí čerpadla a další související produkty, které se uplatní v mnoha odvětvích a aplikacích.


Naše čerpadla jsou vždy optimalizovaná pro daný výkon, energetickou účinnost a spolehlivost. Povrchová čerpadla umí čerpat vodu pouze z hloubky do 8m. Z větších hloubek musíme použít čerpadlo ponorné. V naši nabídce najdete povrchová čerpadla horizontální a vertikální.


Samonasávací povrchová čerpadla Významným zástupcem povrchových čerpadel jsou samonasávací čerpadla. Ponorné čerpadlo pro čerpání odpadních vod s obsahem měkkých nečistot neabrazivního charakteru. Vhodné pro odčerpávání splašků z jímek a septiků, šedé odpadní vody z domácností, odpadní vody z biologických čističek, vody s obsahem bahna a drobných nečistot. Pri ponorných čerpadlách je sacia hlbka prakticky neobmedzená, a záleží len na výtlaku čerpadla a konštrukcii z akej hlbky dokáže pumpa vodu vyčerpať. V našom obchode ponúkame veľmi široký sortiment čerpadiel všetkých konštrukčných typov a čerpadiel na rôzne druhy kvapalín.


Hodnotenie produktu: (Veľmi dobrý) recenzií. W Čerpadlo Wolpertech WT-GP 1I je robustné záhradné čerpadlo určené predovšetkým na zavlažovanie a polievanie záhrad a dvorov dažďovou, úžitkovou alebo spodnou vodou. Ak máte vo svojej záhrade studňu, určite budete potrebovať kvalitné a výkonné čerpadlo.


Nahliadnite do našej ponuky, kde nájdete ponorné čerpadlo, čerpadlo na plytkú vodu, kalové čerpadlo, ale aj čerpadlo na naftu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky