pátek 21. července 2017

Bojler dražice záruka

Na počátku byla jednoduchá myšlenka – vyrobit ten nejúspornější a nejméně poruchový ohřívač vody - nejlepší bojler. Každým rokem si myslíme, že jsme dosáhli cíle. A přesto každým dalším rokem vyrábíme dokonalejší ohřívače vody (bojlery), akumulační nádrže, topná tělesa. Ohřívače vody - bojlery Dražice , to je výkon, záruka kvality, hodnoty a široké příslušenství.


Originálne náhradné diely skladom, individuálny prístup ku každému servisnému zásahu, ochota vycestovať ku Vám domov na chatu či usadlosť na okraji okresu a záruka na opravu je u nás samozrejmosť! DZ Dražice čítá víc než 3typů a modifikací.

Všetci naši zamestnanci sú sústredení v lokalite neďaleko Benátok na Jizerou, výborne dostupnej z diaľnice D10. Ponúkame voľnosť pri riešení úloh a ceníme si aktívnych. Mobilní aplikace Smart Bojler Mobilní aplikace Smart Bojler. Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth. Všichni naši zaměstnanci jsou soustředěni v lokalitě nedaleko Benátek na Jizerou, výborně dostupné z dálnice D10.


Nabízíme volnost při řešení úkolů a ceníme si. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Zásady správneho použitia loga nájdete v logomanuáli, ktorý je vám taktiež k dispozícii.

Doručujeme aj počas víkendu. AlzaBoxov (odberných miest) po celom Slovensku. Máme poriadne širokú ponuku produktov a doplnkových služieb. Reklamácie do € vyriešime rovno na. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Poškozený přepravní obal (krabice, polystyren či plastová folie). Jedná se o nový, plně funkční spotřebič, na který se vztahuje standardní, minimálně dvouletá, záruka. Jsme si jisti, že si u nás vyberete. Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv.


Covid-Info - Ak ste v deň dodania v karanténe, je vašou povinnosťou informovať dopravcu. Dohodnite sa s doručovateľom na inom možnom termíne doručenia. Vodič má právo odmietnuť doručenie tovaru do miest, kde by sa cítil ohrozený na zdraví. Bojler má vývody na vodu vzadu uprostřed (od stěny je odsazen).


Je to udělané tak, aby se dalo zapojit jak zprava, tak zleva. Hadičky jsou flexibilní. Výborná kvalita a spolehlivost. Garantovaná dlouhodobá životnost.

Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Bojlery již dnes nemusí být jen nevzhledné krabice, které se snažíte schovat do kotelny. Velis s digitálním displayem a možností vertikální i horizontální instalace rozhodně nebude rušivým prvkem vaší koupelny.


V nabídce máme i kompletní sortiment bojlerů Dražice. Novinkou na trhu jsou české bojlery MORA. Vydává váš elektrický bojler podivné zvuky? Proč se tak děje, může být z různých důvodů.


Pokud máte ohřívač vody značky Dražice , Tatramat, Ariston, Stiebel Eltron nebo Aeg, pak Vám budeme schopni pomoci. Co se stalo s bojlerem, že vydává nestandardní zvuky? Pro usnadnění dohledávání dílu uveďte prosím výrobní číslo vašeho spotřebiče nebo ofoťte výrobní štítek a. DRAŽICE NÁHRADNÍ DÍLY A PŘÍSLUŠENSTVÍ. Prodám elektrický bojler výrobce Dražice o obsahu 100litru osazení vertikální. U bojleru Dražice OKCE jsem se setkal s kondenzací vody pod krytem elektroinstalace a jejím následným vytékáním otvorem ve dnu.


Po odšroubování krytu voda vyschla a nikde nebyla zjevná příčina úniku vody. Je možné, že se nový bojler musí nechat „zajet“ – těsnění začne 1 těsnit až po nějaké době. Servis je zabezpečen po celém území České republiky a garantuje spolehlivý a bezstarostný provoz po celou dobu životnosti ohřívačů vody.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky