pondělí 31. července 2017

Systémová deska varionova bez izolace

Hluboko tažená polystyrénová fólie pro pokládku na stavební izolaci. Spojování desek s utěsněním proti tekuté mazanině pomocí okrajových pruhů s vytvarovanými výstupky, které přesahují desku na dvou stranách. REHAU Varionova s izolací i bez izolace , která se klade na spáru.


Je vhodná pro nejrůznější účely využití a nabízí Vám. Samostatnou část tvoří desky bez izolace o výšce mm (UHP50).

Pro vytápění bez použití mokrých procesů slouží deska (UHP48). Horní část desky tvoří osmihranné výstupky s převisy umožňující rychlou a jednoduchou montáž jakéhokoliv potrubí o tloušťce až mm. Nová systémová deska Varionova je maximálně flexibilní a variabilní. Do této desky lze pokládat trubky 16xi 17x2. Rozteč kladení trubek je po 50mm a jeho násobku.


Tato deska umožňuje rychlé kladení s velmi pevným vzájemným spo. SYSTÉMOVÁ IZOLAČNÍ DESKA - s ochrannou hydroizolační fólií IVAR. Montáž podlahového topení bez systémové desky je po všech směrech.

Přesně to platí i při výběru systémových desek pro podlahové topení, ti zkušenější jistě vědí,. Cena je uvedena za 1m- objednávejte požadované mv násobcích 22. Pokládací deska pro podlahové topení. Dodávané balení je po 2m2) - pouze celá balení.


Dobře navržené sálavé vytápění umožňuje každoroční úspory energie ve výši 6-. Deska Varionova je určena pro snadnou mokrou pokládku s bezpečnou fixací trubek, deska Vario je vhodná např. Prodám nové,nerozbalené systémové desky pod podlahové topení Rehau Varionova bez izolace. Velmi odolná a flexibilní systémová deska.


Jednotlivé desky do sebe zapadají resp. Dobrý den, Styrofloor Tje kročejová izolace zamezující strukturálnímu. Perfektní vzájemné sladění systémových komponent.


ULTRASLIM systémová deska Ultraslim systémový panel bez izolace pro pokládku trubek Ø mm. Díky své snížené výšce umožňuje vytápění pouze mm, včetně potěru. Spojovaní desek s utěsněním proti tekuté mazanině pomocí krycí folie s vytvarovanými výstupky, které přesahují desku na dvou stranách. Systémová deska Varionova.


Topné prvky systému se skládají z ekologických dřevěných vláken. Na horní straně vlepený tepelně vodivý hliníkový plech.

Vario bez přídavné izolace (celková výška mm) systémová deska s přídavnou kročejovou izolací PST 17-(celková výška mm). Rozměry a rozsah dodávky systémová deska Rehau Vario. Izolace tepelná i akustická. Vrchní nášlapná vrstva má zámky, které jednak perfektně drží desky mezi sebou a dále vytvoří utěsnění, takže je možné provést zálivku přímo. Možnost volby kroku pokládky po 5cm.


Působící zatížení tak nepřenáší izolační deska plnoplošně, ale pouze bodově. Jiné typy systémových desek PT bez spodních výstupků jsou samozřejmě použitelné. Skladba s vloženou kročejovou izolací a systémem Therm 38. Další možnost je použití kročejový a tepelné izolace ve formě kamenné vlny.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Tato verze je díky své malé výšce a nízké hmotnosti vhodná pro rekonstrukce starších domů, pro stavby bez použití mokrých procesů. Velkou výhodou je, že po instalaci systému se můžete okamžitě nastěhovat.


Tepelná ztráta místnosti může být pokrývána nezávisle na formě pokládky. Věnujte pozornost výběru podlahové krytiny a její pokládce. Podlahové vykurovanie je ideálne na kombinovanie s plynovými kotlami, tepelnými čerpadlami alebo so slnečnými kolektormi, samozrejmosťou je aj automatická regulácia teploty, prípadne programovanie pomocou termostatu. Suchý systém REHAU je určen k použití suchých podlahových desek, ale je možné i použití s mokrou mazaninou a umožňuje podlahové vytápění na masivních a dřevěných trámových stropech.


Při použití pro chlazení doporučujeme doplnění regulací a čidlem rosného bodu jako ochranu před kondenzací.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky