úterý 25. července 2017

Nocni videni nitesite

V tomto videu vám ukážu a řeknu nějaké zajímavosti o nočním vidění, které si může zkonstruovat úplně každý sám doma. Vyberte si profesionální noční vidění a rozšiřte své obzory s moderní loveckou a pozorovací technikou. Specializujeme se na online prodej techniky pro noční vidění Pulsar, Yukon, Photon či Nitesite. NiteSite Viper je digitální noční vidění uzpůsobené k použití především na denních puškohledech.


NiteSite Wolf je digitální noční vidění uzpůsobené k použití především na denních puškohledech. NiteSite Wolf se skládá z modulu s přísvitem a displejem, kamery umístěné na okuláru puškohledu pomocí gumového adaptéru a baterie.

Přístroj pro noční vidění může být technologií první, druhé, třetí nebo čtvrté generace. To do jaké kategorie je noční vidění zařazeno závisí na typu násobiče zbytkového světla použitého v konkrétním přístroji. Online prodej nočního vidění Foto Málek nabízí široký výběr monokulární i binokulární pozorovací techniky od značek Yukon, NiteSite , Pulsar, Night Pearl a mnohých dalších. Veškeré dalekohledy s nočním viděním vynikají výbornými optickými vlastnostmi a vysokým dosahem. Přístroje pro noční vidění pracují se zbytkovým světlem v okolí (světlo hvěz měsíce).


Toto světlo, tedy svazek fotonů, prochází do trubice fotonásobiče, kde se fotony mění na elektrony. Zdrojem přírodního zbytkového světla je například svit hvězd a měsíce. Více se o nočním vidění dozvíte na našich stránkách noktovizor.


NiteSite má unikátní vlastnost, i když se jedná o digitální noční vidění, jeho obraz se neseká a nijak nezpožďuje.

CCD kamera pěkně plynule přenáší dění před puškohledem a myslivec míří přes svou záměrnou osnovu a svůj poctivě nastřelený puškohled. Ani jeden z výrobků NiteSite není třeba jakkoliv. If rabbiting, foxing and plinking pigeons is your thing, then having the ultimate night vision hunting gear is a must. Princip fungování přístroje je velice sofistikovaný a uzpůsobený k lovu, jeho.


We take an depth look into the brand new NiteSite Eagle and review. Toto zařízení bylo navrženo nejen pro dokonalý zážitek z lovu, lze ho použít i při ochraně osob, zabezpečení majetku. Od nočního vidění i za absolutní tmy vás s NiteSite Wolf dělí necelých vteřin - doba, za kterou složíte zařízení a připravíte jej k provozu. Díky sofistikovanému principu fungování přístroje vzniká jeho hlavní přednost - plynulý přenos obrazu na displej bez sekání, které jste mohli zažít u jiných digitálních nočních vidění. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Internetový obchod Vseprolov. Vzhledem k tomu, že NiteSite Wolf pracuje na principu kamery snímající obraz v puškohledu, není potřeba nic znovu nastřelovat. Tento inzerát již není platný!


Digitální noční vidění NiteSite Wolf. Pardy si můžete vyzkoušet přímo u mne v reálných podmínkách. Nástřel jedním výstřelem. Noční i denní puškohled. Balistický kalkulátor s automatickým náklonoměrem, teploměrem i tlakoměrem a manuálním vložením větru, WIFI synchronizace na mobil, možnost nástřelů několika pušek.


Umi toho opravdu hodně.

Včetně originál montáží. Stáří cca Roky párkrát použito plně funkční. Po montáži se můžete těšit až na 27. Používáno na PCP vzduchovceProdám noční vidění nitte site wolf. Systém pro noční vidění pracuje na principu zbytkového světla od hvězd a měsíce.


Výsledkem je nazelenalý obraz s obrysem pozorované scény. Prodam nocni videni Pard NV 0s objektivem 12mm. Mozno pouzit jako zasadku puskohled nebo monokular.


Dale dve baterie,nabijecka a pametova karta 16gb. Zařízení NiteSite Wolf můžete nasadit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky