úterý 11. července 2017

Teplovzdušný výměník čert

Znatelně se tak zvýší účinnost Vašich kamen, zároveň se také sníží celkové náklady na vytápění. Zvýší tak účinnost vytápění, čímž sníží náklady na vytápění. Teplovzdušné výměníky jsou určeny na všechny druhy kamen, krbů a sporáků. Prodám nový teplovzdušný výměník (čert ) na krbová kamna, krbové vložky a kotle. U běžných krbových kamen se teplota spalin pohybuje kolem 2– 350°C, výměník zachytí až teploty spalin.


Teplota v trubce průduchu je 2– 3°C. Zboží zasílám na dobírku, cena poštovného180Kč. Cena výměníku 400mm výška. Barvu si můžete zvolit – černá, stříbrná. Pokud chcete využít ještě více tepla proudícího kouřovodem, je tento produkt pro Vás ideální.


Toto nevyužité teplo je odváděno komínem do atmosféry. Díky teplovzdušnému výměníku toto teplo využijete a zvýšíte účinnost kamen. Jestli vám pomůže těžko z hlavy říct. Někdy uniká i procent tepla do komína záleží jak topíte a máte nastavené klapky.


Buďte první, kdo se dozví o našich novinkách a získá exkluzivní nabídky. Prodám tento teplovzdušný výměník dokáže efektivně zužitkovat teplo z kouřovodů a tím zvýšit účinnost vašich kamen o - a zároveň snížit teplotu spalin. Výhodou tohoto výměníku je jednoduchá montáž bez přerušení kouřovodu, malé rozměry a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Krbové teplovzdušné výměníky. Výměník je vlastně rozšířeným kouřovodem, čímž se zvýší plocha kterou kou. Tento teplovzdušný výměník dokáže efektivně zužitkova.


Pokud řešíte, jak na teplovzdušný výměník a zároveň přemýšlíte nad tím, co je k němu potřeba, musíme říci, že se rozhodně není čeho bát. A to z toho důvodu, že můžete na současném trhu pořídit řešení, které je na tento rozvod tepla připraveno. Zde tedy už logicky stačí jenom klasické umístění a. Výkon výměníku je závislý na teplotě sp. Teplo, které při provozu krbu vzniká, nemusí utíkat komínem.


Může pomoci k zajištění tepelné pohody. A to nejen v místnosti, kde krb stojí. Volit je možné mezi teplovodním a teplovzdušným vytápěním. Druhá verze bývá levnější a konstrukčně jednodušší. Popis: Prodám Vyměník tepla dělaný na zakázku bohužel mam dost silná kamna tak že topí až moc.


Náš kvalitní teplovzdušný výměník tuto ztrátu promění ve výkon a sníží tak náklady na vytápění až o. Kotel je masivní konstrukce kompletně opláštěný a vybavený tlačným radiálním ventilátorem, který je schopen vytvořit velký průtok a tlak vzduchu. Tlačný ventilátor vhání vzduch zadní stěnou skrz teplovzdušný výměník a stěny kotle do přední části kde je vyfukován. Tím je zajištěno vysoké účinnosti.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky