úterý 25. července 2017

Elektronicke obehove cerpadlo

Obehové čerpadlá slúži primárne vo vykurovacích systémoch (jednorúrových alebo dvojrúrkových). Vhodný typ je treba zvoliť podľa objemu vykurovacieho systému a požiadavky na množstvo prečerpávanej vody. Pro náhradu starších neúsporných čerpadel v otopných systémech. Neobsahuje funkci Autoadapt. Více než let s Vámi!


Mam ustredne kurenie tuhe palivo bez obehoveho cerpadla a funguje v pohode vytlaci na prve poshodie v pohode funguje tak roky.

A otazka napojil som dva radiatory navise funguje to v pohode okrem tych dvoch radiatorou napojil som ich z hrusej rury do plast hlinik 16xa tie dva nejdu ak by som tam. Kotol pravidelne ale nie vzdy nechava zapnute obehove cerpadlo v prevadzke aj napriel tomu, ze teplota v interieri je spravna na zaklade pokynov termostatu. Cerpadlo tym padom ochladzuje vodu v podlahovom kureni kedze voda neustale cirkuluje bez zapnuteho horaka a navyse ked teplota v systeme klesne na hodnotu okolo 25°C zapne sam horak aj. Viac ako rokov s Vami! Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. DAB VA obehové a cirkulačné čerpadla na kúrenie.


Mokrobežné obehové čerpadlo DAB VA pre vykurovanie, kúrenie, podlahové kúrenie s troma stupňami rýchlosti.

Na sklade, doručenie do pracovných dní. Potřebujete-li vyměnit staré oběhové čerpadlo, které se už nevyrábí, musíte za něj vybrat vhodnou náhradu. Nové čerpadlo by mělo mít stejnou max.


Díky své kompaktní konstrukci, jednoduchému připojení k signálním kabelům kotlů (PWM) a toleranci při vyšších okolních teplotách se ALPHAL bez problémů zapojí do většiny kotlů vybavených čerpadly Grundfos, bez ohledu na značku kotle. Bydlíte v rodinném domě, nebo plánujete jeho výstavbu a účty za vytápění vám nejsou lhostejné? Pozornost se vyplatí zaměřit na oběhové čerpadlo, které najdete v kotlech většiny rodinných domů, a které je potřeba pro rozvedení teplé vody v systému otopné soustavy. Medzi ďalšie produkty patria štandardné aj elektronické obehové čerpadlá, skrine a rozdeľovače pre teplovodné vykurovanie, motorické rozdeľovacie ventily, prvky k preventívnej ochrane a čistenie vykurovacích systémov, bezdrôtovú domácu automatizáciu a toroidné transformátory.


Ochrana proti chodu na sucho je akékoľvek zariadenie, ktoré zabráni samovoľnému chodu čerpadla pri nedostatku kvapaliny. Typov ochrany existuje veľké množstvo, najčastejšie sa používajú plavákové spínače, ktoré bývajú súčasťou napr. Webové stránky používají k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. GRUNDFOS ALPHAje novou generací malých oběhových čerpadel v nejvyšší energetické třídě A. Oběhové čerpadlo ALPHAje nejmladším a nejvíce inovovaným členem rodiny vysoce kvalitních oběhových čerpadel Grundfos. SK Dovozca, distribútor a servisná spoločnosť kotlovej a klimatizačnej techniky FERROLI pre Slovensko.


Ako výhradný zástupca značky Ferroli pre Slovensko, zabezpečujeme záručný a pozáručný servis, maloobcho veľkoobcho skladovanie a distribúciu kotlovej techniky, ohrievačov vody, tepelných čerpadiel a náhradných dielov. Elektronické oběhové čerpadlo C. Díky své kompaktní konstrukci, nízké spotřebě el. ALPHAL je technicky a funkčně vylepšený nástupce čerpadel ALPHAL.


Nestíháte sledovat novinky na našich stránkách?

Přihlaste se k odběru a my Vám je budeme přednostně zasílat na e-mail. ALPHA2L ALPHA2L je cenově dostupné a přesto vysoce účinné oběhové čerpadlo. ALPHA2L nahrazuje naše standardní tříotáčkové čerpadlo UPS a je určeno pro aplikace vytápění nebo klimatizace v rodinných domech a jiných menších soustavách. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky