čtvrtek 27. července 2017

Klimatizace do auta 24v

Evropský model, žádný dovoz z USA. Prodám velmi raritní a zajímavé AMG 300CE 24v , rok 1. Na nezávislé topení a klimatizace zajišťujeme montáž a servis. Montáž se provádí v odborném servisu.


Zboží zasíláme na Slovensko i do Evropy.

Jaké výhody nezávislé topení přináší: Už nikdy žádné škrábaní zamrzlých oken, sníh a led roztaje ještě dřív než přijdete k autu. Přenosné kompresorové klimatizace. Topení do auta vybírejte dle technických parametrů, vhodného umístění, či ceny. Vodní čerpadlo 24V pro nezávislé topení do auta.


Jak si vybrat nezávislé topení do auta jinak řečeno bufík? Teplovodní topení Teplostar 14ts- 24v (mini) je určeno pro traktory a automobily s naftovým motorem. Kosto ( 24V ) pro nezávislé.

V horkých a dusných letních nocích zchlazují a odvlhčují kabinu kamionu. Klimatizace může bý puštěna i během dne nezávisle na chodu motoru. Díky tomu výrazně snižuje emise CO2.


Společnost Indel B vyrábí a dodává svoje klimatizace do OEM produkce značné části výrobců nákladních vozů. Nezávislá kompresorová klimatizace WAECO CoolAir SP 950I 24V DC. Nezávislé topení a klimatizace do auta Eberspächer a Webasto Vítejte v internetovém obchodu neztop.


V našem obchodě naleznete zboží, které dodáváme a montujeme, to vše pro nezávislá topení a klimatizace do Vašeho vozu. Autobaterie Mulač přicházejí se světovou novinkou, přenosné nezávislé kompresorové klimatizace musíte vidět. Zbavíte se problému za rozumnou cenu. Jednoduchá a kompaktní klimatizace Eufab, kterou je možné použít jak do auta , tak do kanceláře či doma na pracovním. Vážení zákazníci, náš ESHOP je plně v PROVOZU.


Naše kamenná PRODEJNA v Ostravě má OTEVŘENO dle otevírací doby. Přípravek má velice jednoduché použití. Jedná se o tlakovou nádobku, která se. Přídavná klimatizace do auta.


Klepete se v zimním období každé ráno chladem poté, co jste museli škrábat namrzlé okénko a topení ve Vašem autě ne a ne začít hřát dostatečně rychle?

Nebo v letních vedrech naopak Vaše klimatizace nezvládá ochlazovat Vaše zpocené čelo? Tak všem těmto potížím je od nynějška konec. Ventilátory do auta skladem.


Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. COMPASS, MITCHELL, Carpoint a dalších. Při pořízení nového vozu si. Externí klimatizace do auta 2W. Chceme Vás informovat že z důvodu covid-není možné přijímat u přepravců hotovost.


Z důvodu vytížení a vzniklé situace se může doručení objednávky mírně zpozdit. Součástí klimatizace je vodní nádržka, která je průhledná, což zajišťuje dobrý přehled o zbývající vodě. Chod klimatizace je možné nastavit n. Musím se s vámi podělit o úlovek - nemáme v Fiatu Pandě klimatizaci a zjistila jsem , že existuje přenosn mini klimatizace do auta , -je to tohle udělátko, objednala jsem si ho, ještě nepřišlo - přijde mi to jako spásné řešení do auta , kde je stupňů. Neznáte ji náhodou někdo?


I o tom se diskutuje na Modrém koníku. Přečti si zkušenosti a názory ostatních.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky