středa 19. července 2017

Terarijní kameny

Mimo dekorativní funkce jsou vhodné pro zahřátí obojživelníků a plazů. Akva-Exo je internetový obchod s kamennou prodejnou v Brně (Úvoz 68). Nabízíme široký sortiment chovatelských potřeb pro psy, kočky, hlodavce i papoušky, potřeb pro akvaristiku, teraristiku a vybavení zahradních jezírek. Ploché kameny můžete navrstvit na sebe. Inzerát kameny do akvária, terárií a na skalku - rula v okrese Hlavní město Praha, cena 50Kč, od Jan Mühldorf na Sbazar.


Akvarijní terarijní dekorace jeskyně RC-02.

Nabízíme terarijní techniku od topení přes přesnou regulaci klimatických podmínek po kvalitní osvětlení. Jako první dostanete informace o slevách a novinkách v naší nabídce! Pravidelně máme VIP akce pouze pro odběratele newsletteru.


Minerální kameny a bloky Klece, boxy, teraria Podestýlky, toalety, koupelny Misky, napaječky. Pozadí plastické terarijní x cm. ReptiEye UV 35W PARReptiEye UV 35W PAR30.


Nabízí světlo vysoké intenzity, teplo a velký výdej UV záření při nejmenší možné wattáži. Kameny do akvária, ArnukZOO, Korunní 4 Praha 2. Tento web používá soubory cookie.

Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním. Terária i želvária aneb kompletní sortiment chovatelských potřeb pro terarijní živočichy jako jsou plazi (hadi, želvy, ještěři), obojživelníci (mloci, žáby) a bezobratlí (pavouci, štíři aj.). Topný strom neumisťujte do terária vyrobeného z plastu či dřeva.


Terarijní topný strom se používá pro zvýšení tepelné pohody v teráriích. Dva kameny do terária s el. Hlavně ty malé se na nich rády vyhřívaly. Chovatelské potřeby pro domácí zvířata.


Nakupujte online nebo v jedné z našich mnoha kamenných prodejen, kde můžete pořídit také svého nového mazlíčka. Napáječka terarijní extra velká. Skladem 4Kč sera reptibioclear 100ml. Vzduchovací kamínky slouží k rozvodu kyslíku ze vzduchového motorku do akvária.


Kyslík tříští na drobné bublinky, které jsou pak lépe vstřebatelné vodními živočichy. Připravili jsme pro Vás oblíbené terarijní potřeby od uznávaných výrobců. Terarijní potřeby zakoupíte na našich kamenných prodejnách HappyZoo. Popis: Dekorativní kameny - Doubravčanskou stébelnatou rulu, která krásně vynikne ve vašem akváriu, teráriu nebo na skalce. Přírodní dekorační kameny různých druhů a velikostí.


Ideální pro vytvoření přirozeného vzhledu akvária. Informace pro obchodníky. V současné době zásobujeme sami nebo pomocí dalších velkoobchodů naším sortimentem (chovatelskou a jezdeckou literaturou a terarijními potřebami) okolo 5odborných prodejen po celé České republice.

Základní nabídku našeho sortimentu v oddělení teraristika, tvoří pouštní a tropická terária a jejich příslušenství. Z příslušenství zmiňujeme např. Dále v této kategorii nabízí.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky