pátek 28. července 2017

Cena nafty

Kč : 2Kč: Tank Ono - Praha - Štěrboholy, Černokostelecká 327. Aktuální cena benzínu a nafty u českých čerpacích stanic, vývoj cen benzínu a nafty v přehledném grafu. Ceny pohonných hmot benzínu natural a nafty.


Auto, novinky, auto testy, fotogalérie, ceny nafty , ceny benzínu. Za poslední čtvrtrok o. Nejlevnější cena nafty na čerpacích stanicích ve městě Ostrava.

Aktuální ceny benzínu, nafty , LPG a CNG na čerpacích stanicích v okolí města Ostrava. Vašich kontaktních údajů, IČ, názvu společnosti a účelu využití údajů. Pokud jste klientem CCS, uveďte prosím i zákaznické číslo. Na tomto serveru najdete ceny benzínu, nafty a LPG v celé České republice. Po zaregistrování Vám server umožní vézt knihu jíz deníček tankování a deníček výdajů do Vašeho automobilu.


Spočítá Vám průměrnou spotřebu paliva. Databáze skutečných průměrných spotřeb jednotlivých typů automobilů. Najděte nejbližší čerpací stanici v okolí města Pelhřimov.


Jestliže Vám nejsou lhostejné částky, které vydáváte za nákup benzinu nebo nafty , pečlivě si projděte ceny za posledních pár týdnů a uvažte, zda se větší investice do pohonných hmot právě v tuto dobu vyplatí.

Súčasné nízke ceny ropy sa podľa neho môžu udržať aj niekoľko mesiacov. Aktuálně v žádné evropské zemi není litr nafty dražší než Kč. Nejvyšší ceny nafty v Evropě jsou v Albánii, na Islandu, v Itálii, Norsku a Srbsku, kde za litr tohoto paliva zaplatíte více než Kč. Za naftu zde zaplatíte méně.


V níže uvedené tabulce naleznete orientační ceny benzínu a nafty v Evropě. Uvedený přehled je vhodný jak pro ty, kteří plánují cestu automobilem na zahraniční dovolenou a tak hledají aktuální ceny benzínu v zahraničních státech. V naší interaktivní mapě najdete ceny benzínu Natural a nafty ze které snadno zjistíte, jaké jsou ceny pohonných hmot v jednotlivých krajích. Vývoj ceny Naturalu a nafty můžete porovnat s celorepublikovým průměrem v přehledném grafu, který zobrazíte kliknutím na vybraný region.


Můžete si je také zobrazit v tabulce, vybráním patřičného regionu a období. Cene goriva u Srbiji nastavljaju da padaju. Momentálne sa pohybuje na historických minimách a situácia sa už odzrkadlila aj na čerpacích staniciach. Podľa odborníka cena benzínu a nafty pôjde na Slovensku ešte výrazne nadol a zrejme prelomia aj psychologickú hranicu jedného eura za liter.


Cena ropy už týždne klesá. Ceny nafty v Nitre (okres Nitra) Priemerná cena nafty v Nitre a okolí: 1. Ceny benzinu a nafty v ČR klesají. Vyplatí se tankovat za… 05. Aktualizováno Pohonné hmoty v Česku nadále zlevňují. Nail The Skater-Chic Vibe With Some Classic Vans Slip-Ons And Shoes.


Zejména cena nafty je kvůli nákladní dopravě více svázána s fázemi hospodářského cyklu.

Pro ceny benzínu jsou zase charakteristické sezonní výkyvy v poptávce a spotřebě. Při nejistém výhledu globální ekonomiky cena pohonných hmot klesá. Mění se kurs české koruny vůči euru a vůči zlotému.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky