čtvrtek 20. července 2017

Olejový radiátor diskuze

Ahojky chtěla bych se zeptat jestli mi někdo napiše jak funguji olejove radiatory, mame topeni na přimotopy tak se chci zeptat ten olejový radiator taky funguje jen že se to zastrčí do zásuvky a topí to a nebo k tomu ještě je něco třeba udělat děkuji. Teplotu lze nastavovat pomocí LED displeje a elektronického ovládání. Elektrický olejový radiátor je vhodné vybrat podle několika kritérií, především pak podle toho, jak často a kde bude používaný. První věc, na kterou hledět, je počet žeber. Ty se podepisují nejenom na tom, jak bude olejový radiátor velký, ale také na tom, jak dobře bude topit a jak výraznou nabídne.


Vytápění je jedním z nejdůležitějších hledisek při zařizování bydlení. Bez tepla to nejde a je třeba se rozhodnout, co pro vás bude tím nejlepším řešením. Pokud se však chcete spolehnout na elektřinu a potřebujete vytopit například jen určité místnosti, zkuste olejový radiátor.


Jeho nesporné výhody určitě oceníte. Radiátory topí hezky, při max výkonu je max. Doba než vychladnou na 25° C je cca. Olejový radiátor – základem je ohřev oleje. Princip, na kterém olejový radiátor funguje, je jasně znatelný už z jeho pojmenování.


Uvnitř zařízení se nachází olej, který je určen k akumulaci tepla. Díky tomu je toto topení schopno předávat teplo i ještě hodnou chvíli po vypnutí. Tento radiátor je rozumnou volbou, pokud požadujete středně výkonný olejový radiátor a máte doma děti. Značka Concept pochází z České republiky.


Celým jménem je Jindřich Valenta – Concept. Původně se jednalo o firmu o dvou zaměstnancích, nyní firma zaměstnává lidí asi 40. Srdcem společnosti je rozsáhlé. Topení bez radiátorů - olejový radiátor do zásuvky už rozebírají maminky na webu eMimino. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


I ten nejlepší olejový radiátor , jež vám představíme, pochází z dílny italské firmy DeLonghi. V současnosti se řadí mezi nejdražší, ale i nejvýkonnější topidla určená pro domácnosti. Velkým kladem je značný výkon, jež plně dostačuje pro vytopení velkých obývacích pokojů či hal.


Speciální konstrukce topných článků se zaoblenými hranami výrazně omezuje riziko dětských úrazů. W se postarají o účinné vyhřátí místností tak, abyste si mohli užít příjemné teplo domova. Názory uživatelů, kteří již mají zkušenost s výrobkem, mohou v rozhodovacím procesu rychleji nasměrovat k lepšímu produktu, respektive k vhodnější volbě dle vašich specifických požadavků. Máme u ložnice malou místnost, která slouží jako šatna, bohužel nás nenapadlo dát tam radiátor - asi mlíko na mozku (ani tam nevedou trubky). Manžela napadl olejové topení - radiátor do zásuvky, ale nikdo z našich známých.


Mám doma také oleják na kolečkách (žeber, přepínatelný výkon nebo kW), tak jsem s ním experimentoval. Těch číslic I, II, III na tom prvním radiátoru se neboj. Teď tam máš nastavený stupeň II.


Ušetříš tím další energii. Více ne ž spolehlivost. Bohužel koupelna je před dokončením tzn.


V původním plánu byl žebřík s topnou tyčí, jenže když teď nad tím přemýšlím, olejový radiator by udělal stejnou práci za podstatně méně peněz (možná jak uvádíte vy, na úkor vzhledu).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky