úterý 25. července 2017

Korugované potrubí

Potrubí PP Kkorugované tuhost SN 10. Vnější stěna je zvlněná a vnitřní hladká. Trubka má dvoustěnnou konstrukci. Obě stěny jsou vzájemně spojeny během etapy vytlačování a tvoří kompaktní konstrukci. Kanalizační potrubí je určeno pro ležaté gravitační vedení odpadních a dešťových vod uložené v zemi.


Díky vysoké tepelné a chemické odolnosti mohou být využívány pro výstavbu beztlakých průmyslových sítí.

Systém potrubí s dvojitou stěnou z polypropylénu (PP) Wavin X-Stream se vyznačuje novou konstrukcí hrdla a novým tvarem těsnění. Celek zajišťuje spolehlivou a rychlou montáž. Patentovaný systém vlastního spoje hrdla s potrubím zajišťuje snadnější, spolehlivější a rychlejší řešení celého systému než kdykoliv předtím.


Unikátní tvar hrdla Wavin X-Stream. Systém K2-PLASTICOR je vhodný pro podzemní zabudování s širokým výběrem prvků – trubky kruhové tuhosti SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Vnitřní povrch rour je velmi hladký a proto neumožňují zanášení těžších frakcí obsažených v odpadních vodách. Absolutní hodnota součinitele drsnosti. Systém gravitační kanalizace Wavin X-Stream je novou generací potrubí a tvarovek z polypropylénu (PP).


Systém se vyznačuje obvodovou tuhostí SN čímž je předurčen k použití v místech s velkým.

Kanalizační korugované roury, tvarovky i gumové těsnící prvky jsou určené pro budování gravitačních odtokových sítí k odvádění splaškových, infekčních, dešťových, podzemních a průmyslových odpadových vod. Materiál na výrobu rour a tvarovek je zcela recyklovatelný. Kanalizačné korugované rúry ako aj tvarovky a gumové tesniace prvky sú určené na budovanie gravitačných odtokových sietí na odvádzanie splaškových, infekčných, dažďových, podzemných a priemyselných odpadových vôd. Díky tomu je možná montáž potrubí při minusových teplotách a také přeprava médií s poměrně vysokými teplotami. Vysoká chemická odolnost rour K2-Kan z polypropylénu umožňuje pokládání potrubí v půdách znečištěných chemickými látkami.


Kompletní systém včetně tvarovek vyšší pevnostní třídy, zaručuje dlouhodobou životnost a spolehlivost v nejnáročnějších podmínkách. POTRUBÍ KG - HLADKÉ KANALIZAČNÍ POTRUBÍ 02. SN umožňující dodatečné vkládaní prvků a možnost napojení na další systémy (revizní šachty). Vyvinuté zejména pro odvodnění dopravních staveb s požadavkem na minimální sílu základní stěny e– mm. Splňuje všechny požadavky a normy i pro splaškové kanalizace.


Ochranné potrubí KORUFLEX z PE - vrapované ( korugované ) Používají se pro ochranu kabelů a potrubí uložených v zemi, odolávají velkému statickému a dynamickému zatížení. Jednoduchou manipulaci zaručuje také nízká hmotnost trubek. Dvouplášťové trubní systémy pro výstavbu gravitačních odtokových sítí. PP - polypropylen - nejnovější trend pro výrobu kanalizačních potrubí pro inženýrské sítě, mimořádná mechanická odolnost a ekologická nezávadnost jej předurčuje pro masové rozšíření v budoucích letech. Korugované potrubí Wavin X-Stream vyžaduje malou sílu pro zatlačení, čímž se snadno spojuje a šetří vám čas i peníze.


Naše kompletní řada tvarovek zahrnuje i mechanická sedla pro rychlou a bezchybnou instalaci. Používají se pro výstavbu kanalizační sítě uložené v hloubce od 8m do 8m bez zátěže nebo pod silnicemi s maximální dynamickou zátěží 15t na nápravu vozidla. KG 2a některé korugované trubky.

Vyrábí se z něj buďto roury korugované nebo spirálovitě navíjené. Energie z vrtů Hladké a korugované potrubí Hladké potrubí KG systém. Platnost ceníku až do vydání nového.


PVC ISO průchodka, samozhášivá pro hladké, ohebné a korugované trubky , šedá. Lehké potrubí se snadnou instalací je velkým pokrokem od tradičních betonových potrubí. Oficiální stránky firmy Bauernfein certifikovaného dodavatele plastového potrubí , drenáží a šachet pro výstavbu inženýrských sítí, silnic a komunikací.


Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky